Bilgisayar açılırken klavye çalışmıyor

xanser

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
RAM
16 RAM
SSD veya HDD modeli
BORY R500 240GHDD , SAMSUNG HD322HJ SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 745
Anakart
ASUS All Series
İşlemci
Intel Core i5-4690 CPU 3.50GHz
Arkadaşlar herkese selam. Öncelikle bilgisayarı her zamanki gibi açıyorum ve görseldeki gibi American Megatrends ekranı geliyor ve klavye asla bunun öncesinde BIOS'a girme ekranında ve bu ekranda çalışmıyor. Işığı yanıyor ama tuşları basmıyor. İki tane klavye denedim ilk başta çalıştı ikisi de. Fakat sonra yine ikisi de çalışmadı. Işıkları yanıyor ama bu ekranda basmıyor tuşlar. NumLock ışını vs. yakamadım bile. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20230426_132125.jpg
    IMG_20230426_132125.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230426_132129.jpg
    IMG_20230426_132129.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar herkese selam. Öncelikle bilgisayarı her zamanki gibi açıyorum ve görseldeki gibi American Megatrends ekranı geliyor ve klavye asla bunun öncesinde BIOS'a girme ekranında ve bu ekranda çalışmıyor. Işığı yanıyor ama tuşları basmıyor. İki tane klavye denedim ilk başta çalıştı ikisi de. Fakat sonra yine ikisi de çalışmadı. Işıkları yanıyor ama bu ekranda basmıyor tuşlar. NumLock ışını vs. yakamadım bile. Yardımcı olursanız sevinirim.
İzoly olduğundan olabilir. (!)

Bilgisayardandir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı