Herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi benim şöyle bir sorunum var, bilgisayar açılırken BIOS ekranı takılarak yavaş hareket ediyor ve Full screen logo yani Del tuşuna vesaire bastığımız yer bozuk gözüküyor, yardımcı olma şansınız var mı?
Herkese merhaba arkadaşlar. Şimdi benim şöyle bir sorunum var, bilgisayar açılırken BIOS ekranı takılarak yavaş hareket ediyor ve Full screen logo yani Del tuşuna vesaire bastığımız yer bozuk gözüküyor, yardımcı olma şansınız var mı?
Sorunun cevabı çok basit.Ekran kartını çıkar var ise onboarddan görüntüyü al.Problem yok ise ekran kartının anakarta giren kısmını temizleyin silgi olabilir.Tekrar takıp deneyiniz
Sorunun cevabı çok basit. Ekran kartını çıkar var ise onboarddan görüntüyü al. Problem yok ise ekran kartının anakarta giren kısmını temizleyin silgi olabilir. Tekrar takıp deneyiniz
Onboard ile açtığımda normal gözüküyor BIOS ekranı ekran kartını çıkartıp silgiyle temizledim ama bir fayda etmedi ekran kartından şüpheliyim ne gibi bir sorun olabilir
Modlu BIOS kullanıyorum ama onboardda açtığımda bir sorun yok BIOS ekranında falan takılma vesaire yok ekran kartını taktığımda hem böyle bozuk görüntüde açılıyor BIOS ekranıda yavaş hareket ediyor.
Onboard ile açtığımda normal gözüküyor BIOS ekranı ekran kartını çıkartıp silgiyle temizledim ama bir fayda etmedi ekran kartından şüpheliyim ne gibi bir sorun olabilir