Bilgisayar açılırken siyah ekranda takılıyor

TheBoB

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
10 gün önce memlekete gittim. Dün geldiğimde gayet düzgün açıldı. Facebook'a girdim. Bilgisayar kilitlendi. Devamında bekledim. Ancak bir şey olmadı. Reset attım. Dııt dıııt dıt diye ses geldi ve açılmadı. Sonra kasanın içini temizledim ve açıldı. Anakartın ekranından sonra siyah ekranda sol üst köşede eskiden "Loading operating system" yazıp açılıyordu. Şimdi ise hiçbir şey yazmadan takılıp kalıyor. Herhangi bir parça değişimi için bütçem 120 TL.

Sistem özellikleri:

  • AMD Phenom II x4 965 Black edition 3.40 Ghz İşlemci
  • Zotac GeForce 8800GT ekran kartı
  • G.skill DDR3 1333Mhz 2gb ram
  • GA-MA770T-ES3 Anakart
  • 500 Gb samsung 7200 rpm HDD
  • Frisby 350 Watt Güç kaynagı
 
Son düzenleyen: Moderatör:
4 alma 2 daha al dual channel olsun :)

Ben sorunun hdd den oldugunu düşünüyorum sata kablosunu cıkardıgımda yine aynısı oluuyor :D
 
Sürekli basıyorsunuz değil mi ? Windows'un yüklendiği yere gelene kadar basın. Windows'un yüklendiği kısım yerine size Windows'u nasıl başlatmak istediğinizi sorucak ve seçenekler vericektir.
 
Peki tekrar deniyorum

Olmuyor :(

Ekranın sol üst köşesinde bu var
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20140807_171550.jpg
    IMG_20140807_171550.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 346
Harddisk ve yazma/okuma sürücülerinizin (dvd,cd okuyucular/yazıcılar) kablolarını çıkartıp takın. Sorununuzun büyük ihtimal ile çözümü gevşeyen harddisk kablolarıdır.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı