E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #1 Birkaç gündür görüyordum ama geçici bir durumdur diye önemsemiyordum. Diskimde bir arıza mı var ya da sorun ne? Bunu kapatabilir miyiz? Dosya Ekleri IMG_1456.jpeg 131,8 KB · Görüntüleme: 50
Birkaç gündür görüyordum ama geçici bir durumdur diye önemsemiyordum. Diskimde bir arıza mı var ya da sorun ne? Bunu kapatabilir miyiz?
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 Bilgisayarı kasanın üzerindeki tuş ile mi kapatıyorsunuz? Artı 0 Eksi
MuammerKasımoğlu01 Decapat Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #3 Yazının anlamı şu: Disk denetimini atlamak için herhangi bir tuşa basın herhangi bir tuşa basabilirsin Entere tıkla Artı 0 Eksi
Yazının anlamı şu: Disk denetimini atlamak için herhangi bir tuşa basın herhangi bir tuşa basabilirsin Entere tıkla
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 5 Ekim 2023 #4 ekrem816 dedi: Birkaç gündür görüyordum ama geçici bir durumdur diye önemsemiyordum. Diskimde bir arıza mı var ya da sorun ne? Bunu kapatabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tustan kapattıktan veya elektrik gittikten sonra bu uyarı geliyor genelde. Artı 0 Eksi
ekrem816 dedi: Birkaç gündür görüyordum ama geçici bir durumdur diye önemsemiyordum. Diskimde bir arıza mı var ya da sorun ne? Bunu kapatabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tustan kapattıktan veya elektrik gittikten sonra bu uyarı geliyor genelde.
KS KS E ekrem816 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #5 waps dedi: Bilgisayarı kasanın üzerindeki tuş ile mi kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ama elektrik kesintisi yaşandı bir kaç kere. 442923 dedi: Bilgisayarı tustan kapattıktan veya elektrik gittikten sonra bu uyarı geliyor genelde. Genişletmek için tıkla... Evet elektrik gitmişti. MuammerKasımoğlu01 dedi: Yazının anlamı şu: Disk denetimini atlamak için herhangi bir tuşa basın herhangi bir tuşa basabilirsin Entere tıkla Genişletmek için tıkla... Evet yapmıştım ama yine her açışta geliyor. Artı 0 Eksi
waps dedi: Bilgisayarı kasanın üzerindeki tuş ile mi kapatıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ama elektrik kesintisi yaşandı bir kaç kere. 442923 dedi: Bilgisayarı tustan kapattıktan veya elektrik gittikten sonra bu uyarı geliyor genelde. Genişletmek için tıkla... Evet elektrik gitmişti. MuammerKasımoğlu01 dedi: Yazının anlamı şu: Disk denetimini atlamak için herhangi bir tuşa basın herhangi bir tuşa basabilirsin Entere tıkla Genişletmek için tıkla... Evet yapmıştım ama yine her açışta geliyor.
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 430 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 Çok fazla aniden kapandığı için bir sorun var sanmış. Herhangi bir sıkıntı yok. Birkaç kere uyarıyı atladıktan sonra uyarı çıkmayı bırakıyor. Artı 0 Eksi
Çok fazla aniden kapandığı için bir sorun var sanmış. Herhangi bir sıkıntı yok. Birkaç kere uyarıyı atladıktan sonra uyarı çıkmayı bırakıyor.