Bilgisayar açılırken Windows logusunda kaldı

Pismaniyee

Hectopat
Bazı konulara baktım HDD iyi değil diyorlar aylar önce %19 çıkmıştı HDD durumu. Bilgisayar aniden dondu oyunu açınca (korsan değil). Sonra yeniden başlattım Windows logosu vardı klavyenın ışıkları çalışmıyordu düğmeye 1 kere basınca hızlıca kapandı böyle bir şey olmuyordu. Sonra güncelleme yaptı sorun nerede?

Direk 1TB HDD yaz çok fazla seçenek çıkıyor (WD markası mesela)
SSD biraz pahlıya kaçabilir, bir de ben kaliteli markayı da pek bildiğim sayılmaz araştırmak lazım.
Şuan ki ile fark olur mu?
Kullanıma göre değişir.
Her gün GTA 5 yükleyip silsen 2 ayda ölür o HDD.
1631801028581.png

Kullanıma göre değişir.
Her gün GTA 5 yükleyip silsen 2 ayda ölür o HDD.
Ben bundan sonra oyun indirmiyim şuan yüklü olanlar LoL Roblox. CSGO'yu silsem ömür artar mı?

10 yıllık bir HDD var bilgisayarda ve hala %100 sağlık.

Orijinal oyunun faydaları büyük ihtimalle. Korsan oyun setupları HDD'leri resmen yiyor bitiriyor deneyimledim. Şu an SSD kullanmama rağmen yine de korsan indirmiyorum.

Şu anki ile fark olur mu?

Eki Görüntüle 1166989

Ben bundan sonra oyun indir miyim şu an yüklü olanlar LoL Roblox. CS:GO'yu silsem ömür artar mı?

Bir şey değişmez tam tersine daha çok zarar verir ellemeyin.

Son düzenleme:
Şu anki ile fark olur mu?

Eki Görüntüle 1166989

Ben bundan sonra oyun indir miyim şu an yüklü olanlar LoL Roblox. CS:GO'yu silsem ömür artar mı?

Çoktan indirilmiş oyunu silmek ömrü arttırmıyor.
Şimdi indirirken hard Disk'e yazdığı için hard disk yoruluyor zamanla, çalışa çalışa.
Kısa mantık araba gibi düşünün 3000km gitmiş araba vs 500km gitmiş araba gibi.
Bir de HDD alırken 7200RMP olanlardan alın, ne kadar yüksek o kadar iyi.

Şimdi indirirken hard Disk'e yazdığı için hard disk yoruluyor zamanla, çalışa çalışa.
350 TL'ye var fakat bu ay alamam o zamana kadar indirimler gelir umarım
Şuanki HDD ile arasında çok fark olur mu? Oyunlarda harita yükleme vs.? PC açılış hızı?

350 TL'ye var fakat bu ay alamam o zamana kadar indirimler gelir umarım.

Şu anki HDD ile arasında çok fark olur mu? Oyunlarda harita yükleme vs? PC açılış hızı?

Şu anki HDD'nizin markası falan ne.
Bir de çok fazla olmaz gene de yani eskiden 2dk bekliyorsan şimdi 1.20dk bekleyecen.
SSD vs alsaydın bu sayı 20 saniyeye düşerdi, belki de daha az.

350 TL'ye var fakat bu ay alamam o zamana kadar indirimler gelir umarım.

Şu anki HDD ile arasında çok fark olur mu? Oyunlarda harita yükleme vs? PC açılış hızı?

Fark olur fakat çok olmaz şu an 1 dk de açılıyorsa 50 Sn'de açılır SSD alırsan 10 Sn'de açılır ve açılır açılmaz GTA 5 oynayabilirsin. HDD'de ise belli bir kendine gelme süresi daha beklemen gerekir. GTA 5 öreneğine ben de inanmamıştım fakat gerçekleşince çağ atlamış gibi hissettim kısacası SSD alın faydasını göreceksiniz

Bu iyi mi? Aslında 250 GB yeterde ne olur ne olmaz diye 500 GB yeter diye düşündüm? Bunlar windows 10 kurulu mu geliyor?

Dosya Ekleri

• 1631801479604.png
    1631801479604.png
    150,4 KB · Görüntüleme: 24
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı