Bende de eski bir notebook var aynı durumda saat gibi çalışıyor. Hatta onun pil yuvası bile yokAynı sorun bende de var. Pil bitik fakat hala devam ediyorumÜşengeçlik.
Buyuk ihtimalle BİOS pili bitmistir. Eski pili sokup herhangi bir bilgisayarciya ya da saatciye sorarsaniz bulabilirsiniz. 5 lira civari bir fiyati olmasi lazim.Aynı sorun bende de var yaklaşık 8 aydirda bilgisayarı böyle kullanıyorum yani ilk açılışta bu geliyor ve f1 tuşuna bastıktan sonra geçiyor sadece açılışta bekletiyor sizi bir süre nasıl yapılacağını araştırmamistim anlatırsınız bende memnun olurum
Not: bios pilini cikarmadim daha doğrusu hiç bir şekilde ana karta temas dahi edilmedi
Anakartin vida yuvalarini kontrol edin. Kasaya temas var mi yok mu bakin. BİOS pilini ne yaptiniz? Hallettiniz mi ?Arkadaşlar şimdide kasa elektirik kaçırıyor herhalde nasıl düzelecek ya?
Malesef hocam üşengeçlik başa bela proje ödevlerimle uğraşıyorum bitsin inşallah.Anakartin vida yuvalarini kontrol edin. Kasaya temas var mi yok mu bakin. BİOS pilini ne yaptiniz? Hallettiniz mi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.