Çözüldü Bilgisayar açılıyor ancak görüntü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

K Dot

Kilopat
Daha fazla  
RAM
kingston 8GB 2666mhz
SSD veya HDD modeli
kingston 250gb nvme
Ekran kartı
rx570
Anakart
gigabyte a320m s2h
İşlemci
ryzen 3 2200g
Merhaba. Dün birdenbire “reboot and select proper boot device” hatası aldım ve BIOS'ta onunla uğraşıyordum. Pek bir şey değiştirmeme rağmen “save and exit” dedikten sonra bilgisayar, hiç görüntü vermemeye başladı. Ekran kartını söktüm ve onboard denedim ama yine olmadı. RAM'leri söküp taktım ama yine olmadı. Sorun monitörde sanıp televizyona bağladım ama yine görüntü gelmedi. Var mı bilgisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Dün birdenbire “reboot and select proper boot device” hatası aldım ve BIOS'ta onunla uğraşıyordum. Pek bir şey değiştirmeme rağmen “save and exit” dedikten sonra bilgisayar, hiç görüntü vermemeye başladı. Ekran kartını söktüm ve onboard denedim ama yine olmadı. RAM'leri söküp taktım ama yine olmadı. Sorun monitörde sanıp televizyona bağladım ama yine görüntü gelmedi. Var mı bilgisi olan?

BIOS sıfırlamayı deneyin.
Evet çıkıyor ama masaüstüm ve belgelerime erişemiyorum. Gözükmüyor o dosyalar

Hocam ben maalesef ki bu yaşadığınız sorunu bu konu içerisinde çözemeyeceğim. Sizden ricam yeni konu açın ve beni etiketleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı