Bilgisayar açılmıyor

AnilB12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba.
Uzun süredir kullandığım bilgisayarım bir ara güç tuşuna bastığımda çalışmamaya başladı. Daha sonrasında içini açıp parçaları kontrol ettim. Sorunun PSU'dan kaynaklandığını fark ettim ve eski bir bilgisayarımdan aynı özelliklere sahip PSU'sunu çıkartıp kendi bilgisayarıma taktım. Ve yaklaşık 2-3 ay kullandım, daha sonrasında ise bilgisayarım yeniden güç tuşuna bastığımda açılmamaya başladı. Önce sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşündüğüm için yeni PSU arayışlarına girdim. Fakat daha sonrasında eski bilgisayarımdan çıkarıp kullandığım PSU'yu eski bilgisayarıma yeniden takıp çalıştırmayı denedim ve bilgisayar çalıştı ama kullandığım bilgisayara takınca ne CPU fanı ne de diğer fanlar dönmedi ve bilgisayara güç gitmedi. Parçaların neredeyse hepsini tek tek çıkartıp çalıştırmayı denedim hiçbir şekilde bilgisayar açılmadı. Sizce sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer bilgisayarda denedikten sonra kendi bilgisayarımda denedim kendi bilgisayarımda cpu fanı bile dönmedi sanırım kasaya güç gitmedi

Statik elektrik varken çalışamaz zaten PC. İki bileşeni birden dediğim gibi bekletin biraz tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı