M Murata21 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Bilgisayarım açılmıyor açıldığında monitör sinyal yok diyor. Kapatıp açtığımda böyle bir şey çıkıyor ve yavaş yavaş aşağı iniyor. Nasıl çözebilirim?
Bilgisayarım açılmıyor açıldığında monitör sinyal yok diyor. Kapatıp açtığımda böyle bir şey çıkıyor ve yavaş yavaş aşağı iniyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm METANİC 22 Nisan 2022 Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
Sanırım bilgisayar sizin ekran kartınızı şu an görmüyor sıkıntı buradan ortaya çıkıyor. Sürücüleri yeniden yüklemek çözüm olmazsa garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2022 #2 Ekran kartı veya monitörle alakalı ciddi bir sorun var. CMOS bataryasını çıkartıp BIOS resetleyin. Artı 0 Eksi
KS KS M Murata21 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #3 KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı veya monitörle alakalı ciddi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama hemen donuyor şimdi denedim açıldı. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı veya monitörle alakalı ciddi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Açılıyor ama hemen donuyor şimdi denedim açıldı.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #4 KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı veya monitörle alakalı ciddi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... E iyi de BIOS'a girmek için ekran kartına ihtiyacı var mı ki? Artı -1 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Ekran kartı veya monitörle alakalı ciddi bir sorun var. Genişletmek için tıkla... E iyi de BIOS'a girmek için ekran kartına ihtiyacı var mı ki?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.803 Makaleler 18 Çözümler 448 Yer Valisiz Vilayet! 22 Nisan 2022 #5 notcfn dedi: E iyi de BIOS'a girmek için ekran kartına ihtiyacı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Onboard bile olsa ihtiyacı vardır. Artı 0 Eksi
notcfn dedi: E iyi de BIOS'a girmek için ekran kartına ihtiyacı var mı ki? Genişletmek için tıkla... Onboard bile olsa ihtiyacı vardır.
KS KS M Murata21 Centipat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #6 KojiroHyuga04 dedi: Onboard bile olsa ihtiyacı vardı. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzelmedi. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Onboard bile olsa ihtiyacı vardı. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp taktım düzelmedi.
lertmtheaux Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #7 KojiroHyuga04 dedi: Onboard bile olsa ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Benim PC'de ekran kartı yok cayır cayır çalışıyor. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Onboard bile olsa ihtiyacı vardır. Genişletmek için tıkla... Benim PC'de ekran kartı yok cayır cayır çalışıyor.
METANİC Kilopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.355 Makaleler 3 Çözümler 80 22 Nisan 2022 #8 lertmtheaux dedi: Benim PC'de ekran kartı yok cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Intel'in HD Graphics ekran kartı vardır ekran kartsız sistem çalışmaz. Artı 0 Eksi
lertmtheaux dedi: Benim PC'de ekran kartı yok cayır cayır çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Intel'in HD Graphics ekran kartı vardır ekran kartsız sistem çalışmaz.
lertmtheaux Femtopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #9 METANİC dedi: Intel'in HD Graphics ekran kartı vardır ekran kartsız sistem çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Intel var ama ben ekran kartsız BIOS'a girilebileceğini düşünüyorum yani RAM olmadan çalışmaz da neyse. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
METANİC dedi: Intel'in HD Graphics ekran kartı vardır ekran kartsız sistem çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Intel var ama ben ekran kartsız BIOS'a girilebileceğini düşünüyorum yani RAM olmadan çalışmaz da neyse.
notcfn Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 673 Çözümler 5 22 Nisan 2022 #10 Murata21 dedi: BIOS pilini çıkarıp taktım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Abi adam ekran kartı diyor sen BIOS pili diyorsun "bu arada" sözünü getirseydin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Murata21 dedi: BIOS pilini çıkarıp taktım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Abi adam ekran kartı diyor sen BIOS pili diyorsun "bu arada" sözünü getirseydin.