M Mert Baytar Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba evde eski bir laptop vardi bayağıdır yatan yenisi tamirde iken biraz bununla ilgileneyim dedim ama acılma ekranı gelip gidiyor boyle hata veriyor nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri IMG_20221016_185140.jpg 255,2 KB · Görüntüleme: 59
Arkadaşlar merhaba evde eski bir laptop vardi bayağıdır yatan yenisi tamirde iken biraz bununla ilgileneyim dedim ama acılma ekranı gelip gidiyor boyle hata veriyor nasıl çözebilirim?
KS KS M Mert Baytar Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #11 Vazopressin dedi: Wifi'ın aktivitesini gösteren bir ışık. Bundan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet, ram arızası olabilir mi? Artı 0 Eksi
Vazopressin dedi: Wifi'ın aktivitesini gösteren bir ışık. Bundan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet, ram arızası olabilir mi?
V Vazopressin Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 21 16 Ekim 2022 #12 Elinde varsa bios pilini değiştirmeni önerebilirim. Mert Baytar dedi: Evet, ram arızası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Elinde varsa bios pilini değiştirmeni önerebilirim. Mert Baytar dedi: Evet, ram arızası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
KS KS M Mert Baytar Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #13 Vazopressin dedi: Elinde varsa bios pilini değiştirmeni önerebilirim. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atayım bir saniye. Artı 0 Eksi
Vazopressin dedi: Elinde varsa bios pilini değiştirmeni önerebilirim. Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf atayım bir saniye.
V Vazopressin Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 21 16 Ekim 2022 #14 Mert Baytar dedi: Fotoğraf atayım bir saniye. Genişletmek için tıkla... Tabii mümkünse bios girişindeki ekranın da fotoğrafını atarsan daha yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
Mert Baytar dedi: Fotoğraf atayım bir saniye. Genişletmek için tıkla... Tabii mümkünse bios girişindeki ekranın da fotoğrafını atarsan daha yardımcı olabilirim.
KS KS M Mert Baytar Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #15 Vazopressin dedi: Tabii mümkünse bios girişindeki ekranın da fotoğrafını atarsan daha yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bios pili ile ilgili bir durum sanırım ama yapamadım reset atsam biosa düzelir mi acaba? Artı 0 Eksi
Vazopressin dedi: Tabii mümkünse bios girişindeki ekranın da fotoğrafını atarsan daha yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Bios pili ile ilgili bir durum sanırım ama yapamadım reset atsam biosa düzelir mi acaba?
V Vazopressin Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 21 17 Ekim 2022 #16 Mert Baytar dedi: Bios pili ile ilgili bir durum sanırım ama yapamadım reset atsam biosa düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez default ayarlarına döndürebilirsin. Artı 0 Eksi
Mert Baytar dedi: Bios pili ile ilgili bir durum sanırım ama yapamadım reset atsam biosa düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez default ayarlarına döndürebilirsin.