Bilgisayar açılmıyor

Ataberk35

Decapat
Katılım
25 Ocak 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sabah uyandım PC'nin açma tuşuna bastım PC'den hiçbir ses gelmiyor direkt açılmıyor fanlar falan hiçbir şekilde dönmüyor. Dün gece PC'yi kapatırken normal bilgisayarı kapat demiştim PC kapanmamış ışıkları sönmüştü ama fanlar dönüyordu ekran yoktu fareyi kıpırdattım ekran geldi Windows'un şifre girme yerindeydi ama hiçbir tuşa basamıyordum şifreyi giremiyordum bundan dolayı PC'yi direkt kasadan güç tuşuna basılı tutarak kapattım bundan olduğunu düşünüyorum.

Kasa: BitFenix Nova Mesh.
PSU: Performance GD 750W Gold.
Anakart: B550M DS3H.
CPU: R 5 5600.
GPU: RX 6750 XT.
 
Güç kaynağı arızası gibi duruyor. Bilgisayarın bütün kablolarını çıkart, güç ve reset tuşuna birkaç defa bas içindeki akımı(varsa) boşaltsın. Ondan sonra bios pilini çıkartıp yine birkaç kez güç tuşuna basıp 5-10 dk pili takma. Sonra pili ve kabloları takıp açmayı dene.
 
Güç kaynağı arızası gibi duruyor. Bilgisayarın bütün kablolarını çıkart, güç ve reset tuşuna birkaç defa bas içindeki akımı(varsa) boşaltsın. Ondan sonra BIOS pilini çıkartıp yine birkaç kez güç tuşuna basıp 5-10 dk pili takma. Sonra pili ve kabloları takıp açmayı dene.

Dediğiniz gibi yaptım ve sorun çözüldü teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı