Çözüldü Bilgisayar açınca siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege kck

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Acemi Yazılımcı
Bilgisayarı açtığımda siyah ekranda kalıyor. Tech worm diye bir YT kanalından izleyerek yapıp açtığımda bilgisayar açılmıştı, işim bitince çıkmıştım. Bugün açtım aynı sorun vardı, bu sefer videodakileri yapsam bile sorun çözülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görev yöneticisinden wsappx'i kapatmayı deneyin. Bende düzeliyordu. İlkte olmazsa birkaç kez daha deneyin.
bende aynısını hep yaşıyorum napcam

Hocam eline bir adet mikrofiber bez al üzerine biraz alkol sık ama çok ıslak olmasın nemli olması yeterli. Daha sonra RAM'lerini ve Ekran Kartını çıkarıp o nemli bez ile pinlerini bir güzel temizle kurumasını bekle ve tekrar tak. Bendeki sorun bu şekilde çözüldü 2 aydır bir defa bile bu sorunu tekrar yaşamadım.

Hocam eline bir adet mikrofiber bez al üzerine biraz alkol sık ama çok ıslak olmasın nemli olması yeterli. Daha sonra RAM'lerini ve Ekran Kartını çıkarıp o nemli bez ile pinlerini bir güzel temizle kurumasını bekle ve tekrar tak. Bendeki sorun bu şekilde çözüldü 2 aydır bir defa bile bu sorunu tekrar yaşamadım.
hocam mikrofiber bez yok hem bunu yapmak sakıncalı diye biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı