Bilgisayar açma tuşuna basılmasına rağmen açılmıyor

ahmetoyunda0q

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hesap Kullanılmıyor
BIOS pili bitti diye düşünüyorum ama Audio kablosuna bastırınca açılıyor. Tarih ve saat de en son kapandığı zamanda kalıyor. Her zaman değil ama çoğunlukla böyle oluyor. Sizce sorun nedir?

BIOS pili bitti diye düşünüyorum ama Audio kablosuna bastırınca açılıyor. Tarih ve saat de en son kapandığı zamanda kalıyor. Her zaman değil ama çoğunlukla böyle oluyor. Sizce sorun nedir?
Tuş devresinde sıkıntı olabilir. Kısa devre yaptırarak açmayı deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tuş devresinde sıkıntı olabilir. Kısa devre yaptırarak açmayı deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer bu şekilde açılıyorsa kasaya giden kablolarda sıkıntı vardır veya devre bozuktur.

Arkadaşlar bilgisayar kapattığım zaman bir süre açmıyorum açmaya çalıştığımda açılmıyor. İçinden Audio kablosuna bastırıyorum BIOS pilini falan çıkarıp takıyorum. Sonra başlatıyorum oluyor. Dün kasayı sallayınca kapandı. Açıkken durduk yere kapandı. Tarih ve saat ile de ilgili sorun yaşıyorum ara sıra. BIOS pili mi bitti yoksa başka bir şey midir sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı