Bilgisayar açma tuşuna basınca güç gitmemesi

batmanlı72

Hectopat
Arkadaşlar PC'yi temizledim biraz eski çabuk tozlanıyor tüm parçaları taktım tuşa basınca çalışmıyor kısa devre yaptırınca PSU çalışıyor ama anakarta güç gitmiyor yanılmıyorsam tüm kablolar vs yerinde yardımcı olursanız sevinirim.

Kısa devre oluyorsa muhtemelen güç düğmesinin pinlerini yanlış takmış olabilirsin.

Vallahi hocam anakart biraz değişik internete baktım hepsi DDR4 anakartlarda gösteriyorlar onlar gibi yaptım da olmadı ama yüksek ihtimalle kilitlenme falan olmuş çünkü Ethernet kablosunu takıyorum modemde ışığı yanmıyor güç almıyor demek ki.

Vallahi hocam anakart biraz değişik internete baktım hepsi DDR4 anakartlarda gösteriyorlar onlar gibi yaptım da olmadı ama yüksek ihtimalle kilitlenme falan olmuş çünkü Ethernet kablosunu takıyorum modemde ışığı yanmıyor güç almıyor demek ki.

Anakart modeli nedir? Belki yardımcı olabilirim. Onun dışında güç almıyor olabilir. Fakat önceden çalışırken durduk yere gitmesi garip. Eğer herhangi donanımsal arıza olmadıysa, dediğim gibi kablodan olduğunu düşünüyorum.

Anakart modeli nedir? Belki yardımcı olabilirim. Onun dışında güç almıyor olabilir. Fakat önceden çalışırken durduk yere gitmesi garip. Eğer herhangi donanımsal arıza olmadıysa, dediğim gibi kablodan olduğunu düşünüyorum.

Anakart modeli bu şimdi tekrar deneyeceğim olmaz ise zaten çöp olmuş demek ki bende satacaktım temizledim başıma ne geldi ;)

Dosya Ekleri

• BEC2E0AF-327F-452F-BE7C-E364E99899FD.jpeg
    BEC2E0AF-327F-452F-BE7C-E364E99899FD.jpeg
    40,3 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı