Çözüldü Bilgisayar açma tuşuna basınca şalter attı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheKingTR

Kilopat
Daha fazla  
Şalteri açtım. Şu an takılı olduğu prizi kontrol ettim herhangi bir problem yok elektrik var ama kasaya elektrik gelmiyor, nasıl düzeltebilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Büyük bir akım yoksa zarar da çok yoktur belki de elektriği boşaltsanız çalışır tekrar bende çok oldu öyle kasanın fişini çekip güç tuşuna 3-5 kere bas basılı tut tekrar tak fişi.

Denedim olmadi :/ tek çare tamirci veya yeni PSU anladım.

4 5 tane tamirciye sordum çoğu kabul etmedi 1 tanesi kabul etti oda 200 liraya kadar masraf kabul ediyorsan yaparız dedi PSU'lardamin 600-700 kafam karışıkk.

Tamirciye götürdüm 1 haftanın ardından adam sonunda tamir edebildi şu an bigisayalarımı kullanabiliyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.
Hocam arkadaş her tamirci dolandırıcı dememiş zaten, tamircilerin “çoğu” dolandırıcı oluyor demiş. Size kişisel bir lafımız yok tabii ki fakat bu ülkemizde maalesef doğru, çoğu tamirci parça çalıyor. Bu tür olaylar çok fazla yaşanıyor ve kanıtlanamadığı için kullanıcı zararlı çıkıyor.

@TheKingTR hocam size önerim tamirciye sadece PSU'yu söküp gönderin, sakın kasayı tümüyle götürmeyin.

Bende sektörün içerisindeyim parça çalma eskide kaldı arkadaşlar.

Büyük bir akım yoksa zarar da çok yoktur belki de elektriği boşaltsanız çalışır tekrar bende çok oldu öyle kasanın fişini çekip güç tuşuna 3-5 kere bas basılı tut tekrar tak fişi.

Denedim olmadi :/ tek çare tamirci veya yeni PSU anladım.

4 5 tane tamirciye sordum çoğu kabul etmedi 1 tanesi kabul etti oda 200 liraya kadar masraf kabul ediyorsan yaparız dedi PSU'lardamin 600-700 kafam karışıkk.

Tamirciye götürdüm 1 haftanın ardından adam sonunda tamir edebildi şu an bigisayalarımı kullanabiliyorum yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı