Bilgisayar Alınacak Güvenilir Site

darqking

Hectopat
Ya arkadaşlar ben Trendyol’dan verdiğim siparişi iptal ettim. Bana böyle 24 saatte kargo çıkacak ve sonuna kadar güvenilir bir firma var mı? Olmazsa 200-300 fazla verip yine Hepsiburada’dan alacağım. İnventus’da uyguna GTX 1660 var ancak hiç alışveriş yapmadım daha önce. Zotac GTX 1660 1632 TL’ye satılıyor alsam mı? FX 8300 işlemci için darboğaz yapacak ancak AMD RX 500 serisi almak istemiyorum ve diğer NVIDIA alternatifleri çok pahalı 1900-2200 TL civarında. Bu darboğaz PC parçalarına yanma vesair gibi zarar verir mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki siteleri önerebilirim. Ben alışverişlerimde sorun yaşamadım.

Teknobiyotik: saygısız çalışanlardan oluşan bir ekip. Özellikle Youtube'da yapılan paylaşımlar, ergen gibi laf sokmalar falan tahammül edilemez itici bir itibar oluşturuyor. İtopya'nın V3.5'una karşı V3.5 killer ismine sahip bir sistem çıkarıp bir sürü boş tatava yapmışlardı. Hiç alışveriş yapmadım kendilerinden.
İtopya: müşteri hizmetleri zayıf, sorun yaşadığımda karşımda muhatap bulamıyordum. Zamanında hazır sistem aldım başıma gelmeyen kalmadı. Kendi hatalarından kasa 2 kere gitti geldi. Eziyet çektim. Telefonla aradığımda abartmıyorum 1 saat sıra beklediğimi bilirim. Belki düzeltmişlerdir.
İncehesap: bir ürün aldın beğenmedin, iade gönderirsin ama paranı geri yatırmazlar, süründürürler. Gaming gecelerinden bir ürün almıştım, geri gönderdim. İadeniz yapılacak dendi ama 2 haftadır bekliyorum. Sürekli bir oyalama çabası, bugün yapacağız, yarın yapacağız, bankanızda arıza oluştu gibi bir sürü saçmalık söyleyip duruyorlar. 100₺'lik fare alt tarafı, çözüme kavuşmadı halen.

Son düzenleme:
Hakkaten zor ya. O yüzden siz değerli dostlarıma sormak istedim. Yukko, sinerji, inventus da var ancak şikayetleri okudukça alışveriş yapasım gelmiyor. Hepsiburada’dan 30’dan fazla alışveriş yaptım ve Vatan’dan da ancak iade de oldu ama paramı aldım. Son 3 gündür ekran kartlarında her yerde 300 TL arttı fiyatlar. İyice zorlaştı almak.

Dostum amazon türkiye oldukça iyi bu konuda . Ram ve bir takım parçaları 2-3 gün sonra iade ettim . İade kodu v.s geldi . Gidip teslim ettim . Amazona ulaştıktan 1-2 gün sonra para hesaba yattı. Fakat diğer sitelere oranla indirimi az . Fazla fiyata da satmıyor açıkçası . Sadece indirim oldukça az .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı