Bilgisayar Alınacak Güvenilir Site

Aralarından en müşteri dostu olan firma QP Bilişim.

QP`deki bazı sistemlere göz gezdirdim ancak çok pahalı geldi bana.Bilmem sizin için kara değişebilir en azından benim için pahalı.

İncehesaptan alabilirsiniz.Eğer İstanbul`da bile oturuyorsanız İTOPYA`dan almayın tamamen VATAN V2.Benim için tabi bu.
İstanbul dışındayım o yüzden hızlı kargo ve güvenilir yer arıyorum
Aralarından en müşteri dostu olan firma QP Bilişim.

Yani hiç araştırmadım eğer öyle ise bakacağım

QP`deki bazı sistemlere göz gezdirdim ancak çok pahalı geldi bana.Bilmem sizin için kara değişebilir en azından benim için pahalı.
QP'nin pahalı olma sebebi bileşen olarak kaliteli ürünler kullanması. Gidip B450'nin dandik VRM'li ve soğutmasız en kötü anakartı Gigabyte S2H vs. veya TUF gibi ısınma sorunları olan kartlar kullanmıyor. Kasa olarak Dark, Gamepower ve türevlerini kullanmıyor ve hava akışı iyi kaliteli modeller kullanıyor. Sonra sistemi alıp burda ısınma sorunu ya da oyunlarda atma sorunu diye konu açmıyorsunuz en azından. Ha bir de hala kullanılan kronik sorunlu ADATA SU ve Toshiba TR200 modeli SSD'yi söylemeyi unutmuşum. Hala kullanılıyor diğer hazır sistemlerde. QP bu yüzden iyi işte.

@darqking Dostum amazon tr de ek 8 tl ye ertesi gün alıyorsun ne sipariş edersen et :) . Yani sadece indirimi az bilmiyorum pek sorun etmeyeceksen . Güvenilir + hızlı konusunda tam tıkır .
Sorun olmaz demin bir Asus blower rx 5700 2380 TL’ye vardı 😂 alsam darboğazın kralı olur ama pek takmazdım ürün sağlam olduğu sürece. Olmazsa Amazon’u kovalarım.
QP'nin pahalı olma sebebi bileşen olarak kaliteli ürünler kullanması. Gidip B450'nin dandik VRM'li ve soğutmasız en kötü anakartı Gigabyte S2H vs. veya TUF gibi ısınma sorunları olan kartlar kullanmıyor. Kasa olarak Dark, Gamepower ve türevlerini kullanmıyor ve hava akışı iyi kaliteli modeller kullanıyor. Sonra sistemi alıp burda ısınma sorunu ya da oyunlarda atma sorunu diye konu açmıyorsunuz en azından. Ha bir de hala kullanılan kronik sorunlu ADATA SU ve Toshiba TR200 modeli SSD'yi söylemeyi unutmuşum. Hala kullanılıyor diğer sistemlerde şaka gibi. QP bu yüzden iyi işte.
Qp iyi görünüyor ancak stoklar bitmiş ve fiyatlar da normal yani çok ucuz değil bir inventus kadar

Her mağazanın sıkıntıları oluyor. Hepsiburada ile de alışveriş yapıyoruz. Fakat son alışverişim aynı gün teslimat olmasına rağmen 2 günde geldi. Ondan sonra alışverişi kestim.
İtopyada mağazasına gidip ürünü kendin alabiliyorsun diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı