theumtkyd
Hectopat
Aynen öyle bu bütçe için 3070 ti altı bakılmaz taş çatlasa 3070 e düşülür. 3060 ti gitmemiş bu sisteme.Ekran kartı bu bütçe için düşük kalmış gibi hocam.
Aynen öyle bu bütçe için 3070 ti altı bakılmaz taş çatlasa 3070 e düşülür. 3060 ti gitmemiş bu sisteme.Ekran kartı bu bütçe için düşük kalmış gibi hocam.
O zaman beklemek tehlikeli%100 ihtimal yok indirim için.
3070 ler 14 15 ten aşağı yok kalıyor orda 7 bin TL nasıl toplayayım kasayıAynen öyle bu bütçe için 3070 ti altı bakılmaz taş çatlasa 3070 e düşülür. 3060 ti gitmemiş bu sisteme.
Hazır sistem alın.O zaman beklemek tehlikeli
3070 ler 14 15 ten aşağı yok kalıyor orda 7 bin TL nasıl toplayayım kasayı
Ki 13 bine var. Kalan 7-8 bine zorlanırsa toplanır gibi. Ama ben olsam hazır sistem alırım.Hazır sistem alın.
Hocam peki mantıksız bir soru olabilir ama bütçenizi 27 bin yapabilir misiniz?21 hocam
Hazır sistemlerde 1 parça iyiyse 3 ü yetersiz, parçalar istediğim gibi olsun istiyorum psu anakart kasa v.s
6K az değil hocamKi 13 bine var. Kalan 7-8 bine zorlanırsa toplanır gibi. Ama ben olsam hazır sistem alırım.
Hocam peki mantıksız bir soru olabilir ama bütçenizi 27 bin yapabilir misiniz?
22 23 belki ama 27 yapabilmem için 3080 ti filan olması lazım sistemdeKi 13 bine var. Kalan 7-8 bine zorlanırsa toplanır gibi. Ama ben olsam hazır sistem alırım.
Hocam peki mantıksız bir soru olabilir ama bütçenizi 27 bin yapabilir misiniz?
Dediğiniz gibi RAM'ler RGB falan olacaksa 3070 alınamaz zaten, iyi gibi duruyor o zaman. Bu arada PSU markası nedir?21 hocam
Hazır sistemlerde 1 parça iyiyse 3 ü yetersiz, parçalar istediğim gibi olsun istiyorum psu anakart kasa v.s
High p. Hocam, 3070 olsun RGB olmasa da olur önemli olan ekran kartıDediğiniz gibi RAM'ler RGB falan olacaksa 3070 alınamaz zaten, iyi gibi duruyor o zaman. Bu arada PSU markası nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.