Bilgisayar almak için 28 Ekim indirimi beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Bads
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 3.647
Bu sisteme de bakabilirsiniz hocam, anakart vs. iyi duruyor. GPU 3070.
Ben bu ürünü sipariş ettim hocam, daha sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar resmiyetten uzak davranıyorlar. Ekşi ve bir çok platformda insanlara sorun yaşamışlar. Siparişi iptal ettim. Yoksa dediğiniz gibi çok güzel sistem

Ben bu ürünü sipariş ettim hocam, daha sonra müşteri hizmetlerini aradım adamlar resmiyetten uzak davranıyorlar. Ekşi ve bir çok platformda insanlara sorun yaşamışlar. Siparişi iptal ettim. Yoksa dediğiniz gibi çok güzel sistem
O zaman pek alternatif kalmıyor hocam, ya Gençer Gaming'te olan sistem ya da bunlar. Ayrıca bu da var fakat 23K, ekran kartını 3070Ti yapabiliyorsunuz.

Hocam müşteri desteği vesaire anlamında iyi bir firma olmadığını ben de duydum. Ama sadece iletişim anlamında kötüler.

O zaman pek alternatif kalmıyor hocam, ya Gençer Gaming'te olan sistem ya da bunlar. Ayrıca bu da var fakat 23K, ekran kartını 3070Ti yapabiliyorsunuz.
Hocam sanırım parçalarımı toplayacağım.

Hocam müşteri desteği vesaire anlamında iyi bir firma olmadığını ben de duydum. Ama sadece iletişim anlamında kötüler.
Bu durumda beni biraz tedirgin etti

Hocam sanırım parçalarımı toplayacağım.

Bu durumda beni biraz tedirgin etti
Toplayabilirsiniz hocam. 3070Ti ile aralarında 10-15FPS'lik fark var, çok fazla değil.

Belki de incehesap'ın cuma indirimini beklerim
Hocam genelde yalan indirim yapıyorlar. Bakıyorum mesela atıyorum 3060 başka yerlerde en ucuz 10 bin TL ise incehesapta Gaming gecesinden önce 12-13 bin gösteriyorlar. Gaming gecesinde de 9900 e falan düşüyor sonra sen de sanıyorsun ki adamlar 2-3 bin TL indirim yapmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı