Dolar molar yapma sacma sapan yorumlar var. Dolar her an dusebılır. Elindeki para hiç olur. Eğer sımdı almıyacaksan pc yi. Altın yap koy elinde paran varsa. Altın dusmez cunku. Ama dolar 1 gecede sıfıra bile inebilir. Ne olcağı belli olmaz.
Dolar molar yapma sacma sapan yorumlar var. Dolar her an dusebılır. Elindeki para hiç olur. Eğer sımdı almıyacaksan pc yi. Altın yap koy elinde paran varsa. Altın dusmez cunku. Ama dolar 1 gecede sıfıra bile inebilir. Ne olcağı belli olmaz.
Dolar bi an 18 e cıkıp 12 ye ındığınıde görduk en iyi yatırım altındır. Bana kalırsa bütcesi yetıyosa toplasın pcyi gecsin. Ztn teknolojinin hızına yetısılmıyor.2 sene gecmeden pc eskiyo nerdeyse. Topla gecDolar tarihin hangi döneminde bir gecede sıfıra inmiş bir örnek verir misiniz?
Ekleme: Bilgisayar almak isteyen birine eğer şu anda acelesi yoksa yapılacak en mantıklı tavsiyelerden biri parasını Dolar'da tutması olabilir bu ekonomik ortamda. Altın, Kripto, Borsa vs de elbette olabilir ama Türkiye'de bilgisayar fiyatları yurt dışındaki Dolar fiyatı baz alınarak belirleniyor,
Örneğin şu anda elinde 1000 Doları olan biri bu paraya (vergileri de düşünürsek) yurt dışında 600-700-750 Dolar civarı satılan bir laptopu veya eşdeğerini TR'den alabilir.
Bu mantık 5 yıl sonra da değişmeyecek Dolar ister 2 TL ye insin ister 100 TL ye çıksın 1000 Dolar'la TR de 600-700 Dolar karşılığı satılan bir laptobu 5 sene sonra da alabileceksin.
Burada risk Dolar'dan değil vergilerden gelebilir sadece, ekonomi daha kötüye giderse ve vergiler daha da artarsa elinizdeki Dolarla alabileceğiniz laptopun kalitesi daha da düşer, ekonomi olur da iyiye giderse ve vergiler biraz daha azalırsa bu seferde daha iyi bir laptop için paranız korunmuş olur..
Intel HD kartlari 10 yil kullanmis nesiliz biz. 1080P takilacaksin, fantazi aramayacaksin. Omur boyu goturur 7600X 4080 PC.Dolar bi an 18 e cıkıp 12 ye ındığınıde görduk en iyi yatırım altındır. Bana kalırsa bütcesi yetıyosa toplasın pcyi gecsin. Ztn teknolojinin hızına yetısılmıyor.2 sene gecmeden pc eskiyo nerdeyse. Topla gec
7600x 4080 zaten fantazi. Ben gecen sene i512400 rtx 3070 topladım 2 k da ztn yetıyor. Bütce varsa suan pc toplamalı.beklemek ztn mantıksızIntel HD kartlari 10 yil kullanmis nesiliz biz. 1080P takilacaksin, fantazi aramayacaksin. Omur boyu goturur 7600X 4080 PC.
Dolar bi an 18 e cıkıp 12 ye ındığınıde görduk en iyi yatırım altındır. Bana kalırsa bütcesi yetıyosa toplasın pcyi gecsin. Ztn teknolojinin hızına yetısılmıyor.2 sene gecmeden pc eskiyo nerdeyse. Topla gec
Görürüz ileride düşer mi düşmezmi. Reis düşçek dediyse düşer. Allah nasip ederse. En iyi yatırım altın. Neyse konu sahibi arkadas bekleme al gec sisteminiGenç bir kardeşimizsin sanırım:
O bahsettiğiniz olay ekstrem ve geçici bir durum olup, başka sebepleri olan dolara bir yatırım aracı olarak güveni etkileyecek bir şey değildi. Çünkü olay Dolar'la ilgili değil bizim ekonomimizle ilgiliydi. Yakın tarihin hiç bir döneminde Dolar "bir gecede sıfıra" inmedi. Dolar her zaman iyi bir yatırım aracıdır ve TR'deki bilgisayar fiyatları da genelde Dolae kuruna göre şekil alır.
Ama burada yatırım araçlarını tartışmıyoruz.
Eğer acil ihtiyaç varsa zaten bir an önce alıp geçsin buna kimse birşey demiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.