Bilgisayar almalı mıyım?

Çok pahalı olmadığı sürece ders, arada oyun için laptop alınabilir. İhtiyaca girer TYT ye asılacaksan. Nede olsa onlarca pdf, YouTube videoları vs vs.. Alınması gerek.
Elimde iyi kötü laptop var zaten.

Alınır. Bilgisayarda derste çalışılır oyunda oynanır. Israr et ve bilgisayar aldır.
Babam demez mi "Ders için alacaksın, neden bunda 1650 var?" diye

Ben 10.sınıfta almıştım aralık ayında krallar gibi de oynamıştım 10.sınkf pandemiye de denk gelmişti ama derslerimi ihmal etmedim tabii etseydim şu an ağlıyor olurdum eğer aradaki dengeyi kurabileceğine güveniyorsan al derim.
Çünkü bu sene almazsan seneye hiç alamayacaksın.

YT son güncellemeyle çok kasıyor çok hata veriyor ve ne kadar kaliteli izlersem o kadar iyi anlarım dersin

Şu an hangi üniversite okuyorsun bro.

Hedefinde İTÜ PC Mühendisliği. Normal bir öğrenciden daha sıkı çalışmam gerekiyor.

Oyun için ısrar et daha iyisini aldır Bilgisayarı satabilirsen sat, daha iyisini al. Nede olsa oyun da oynayacaksın.
Babam oyun için asla almaz. Önerin için sağ ol.

Aynı durumu yaşıyordum ama artık babam kurban sonu alıcak bana da, Ne olursa olsun her işlem bilgisiyardan yapılır baya iş yapıyor.

Benim PC 15 yıllık.

Oyun için ısrar et daha iyisini aldır Bilgisayarı satabilirsen sat, daha iyisini al. Nede olsa oyun da oynayacaksın.
Babam oyun için asla almaz. Önerin için sağ ol.

Tamam işte bilgisayar mühendisliği de istiyorsun sana PC lazım. Şimdiden al zararı olmaz.
Hocam idare eder derecede bir laptop var zaten, sadece oyun oynanmıyor.

Tamam işte bilgisayar mühendisliği de istiyorsun sana PC lazım. Şimdiden al zararı olmaz.
Hocam idare eder derecede bir laptop var zaten, sadece oyun oynanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…