Bilgisayar Ana Parçaları Yakmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşa şöyle bozulur, böyle bozulur derken benim laptop bozuldu. :(

Merhabalar arkadaşlar, ben bilgisayarımı bozmak istiyorum evet yanlış duymadınız bilgisayarımı bozmak istiyorum neden diye soracak olursanız bilgisayarı alalı tam 6 sene oldu. Artık yetmiyor babam ise bozulmadan yeni bilgisayar almam diyor. Şu anda kullandığım bilgisayarı nasıl bozabilirim? Ama benim yaptığım belli olmayacak kendi kendine olmuş gibi olacak. Mümkünse ana parçalar yansın; harddisk, ram, ekran kartı, anakart. Önerilerinizi bekliyorum.
Öncelikle güldüm :D Madem çaktırmadan bozmak istiyorsun ilk önce harddiski eline al iyice salla yere falan at içindeki parçalar kırılsın daha sonra fanların hızını düşürebilirsin işlemcini yakmak için onu yapamam diyorsan kasanın içini harddiski bozmak için açıcaksın zaten fanların dönmesini kalemle falan engelle bunları yaptıktan sonra harddiskin , işlemcin ve fanlar bozulmuş olacak. Yeniden tamir ettirmek oldukça masraflı olur.
Zaten tamirci yeni bir bilgisayar almanın daha avantajlı olacağını söyler. Saygılarımla :D :matrix:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıç içine.
Tövbe ya rabbi.
Konuyu açan problemli, öneri verenler daha problemli.
Bilgisayar üzerine ne kadar çok fantezileriniz varmış be. :D

Müzik indirdik diye bin tane laf ettiniz. Yok emekmiş yok uğraşmış.
Biride demiyor ''baban Koç ailesinden mi?'' diye.
Baban otopark mafyası filansa boz bilgisayarı affetme, emeği ile çalışan adama bu yapılmaz.

Stok fan + IntelBurnTest = işlemciye elveda: 84 dereceyi görünce kapatmıştım programı; i5-4670 ile.

Bu IntelBurnTest ya benim işlemciye yeterince yüklenmiyor yada 212 Evo şov yapıyor.. 43'ün üzerine çıkamadı ısı.

Gü kaynağının şebeke ayarıyla oyna ve bilglsayarı aç. Bir duman seni bekliyor olacak.

Bu IntelBurnTest ya benim işlemciye yeterince yüklenmiyor yada 212 Evo şov yapıyor.. 43'ün üzerine çıkamadı ısı.
212 Evo ile 2 tane IntelBurnTest'den çıkar. :D

212 Evo'nun fan devrini en aza indirmedikçe ya da durdukmadıkça bir sonuca varamazsınız işlemci üzerinden, o kadarını söyleyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı