Bilgisayar aniden kapanıp açıldı

370335

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bilgisayarımım parçaları sağlam zarar görmemiştir bilginize. Bunu belirteyim PSU Watt 750 ayrıca bu olay bir kere yaşandı ben Windows Update yapıyordum galba tam hatırlamıyorum ama kesinlikle bir ayar çekiyordum bir değişiklikler yapıyordum. Bir zararı olur mu diye böyle bir konu açmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Bir kere mavi ekran gelmişti. Zarar falan yok yazılımsal bayağı fazla yöntem denemiştim onlardan kaynaklı olarak böyle hatalar olmuş olabilir mi bu arada mavi ekran ilk geldi ondan sonra bu olay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımsaldır.

İlk aniden kapanma oldu sonra mavi ekran geldi yani ama iksindede yazılımsal şeyler yapıyordum.
İki tane oldu gene diyeyimde 2 tane oldu derken ikisi de farklı mesela iki kere mavi ekran gelmedi aniden kapanma 1 mavi ekran 1 böyle ona göre emin ol sonra içim rahatlaması gerekirken daha tedirgin olmayayım hocam.
Donanımsal sorun olabilir.

Sanmıyorum sistemde elektrik kesintilerine karşı UPS bile var. Zarar bile yok bakımları da iyi bu olayları yaşarken yazılımsal işler yaparken yaşadım normal şeyler yaparken gelmedi.

İlk aniden kapanma oldu sonra mavi ekran geldi yani ama iksindede yazılımsal şeyler yapıyordum.
İki tane oldu gene diyeyimde 2 tane oldu derken ikisi de farklı mesela iki kere mavi ekran gelmedi aniden kapanma 1 mavi ekran 1 böyle ona göre emin ol sonra içim rahatlaması gerekirken daha tedirgin olmayayım hocam.

Sanmıyorum sistemde elektrik kesintilerine karşı UPS bile var. Zarar bile yok bakımları da iyi bu olayları yaşarken yazılımsal işler yaparken yaşadım normal şeyler yaparken gelmedi.

Yav niye bu kadar kafana takıyorsun? Eminim işte.

Donanımsal olabilir aniden kapanma PSU neden olabilir veya RAM minidump dosyasını paylasırsanız anlayan kisiler bakabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı