Bilgisayar aniden kasmaya başladı

Daha fazla  
Dün sorunsuz bir şekilde PC 'mi kapadım ama bugün açtığımda Valorant'ta bir kasma, Opera'da bir kasma, uygulama arası geçişlerde kasma, simgelerin yer değiştirmesi ve ekranın büyümesi gibi saçma sapan şeyler oluyor. Virüs girmişdir demeyin, son 1 haftadır bir şey indirmedim. Ne oluyor sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün sorunsuz bir şekilde PC 'mi kapadım ama bugün açtığımda Valorant'ta bir kasma, Opera'da bir kasma, uygulama arası geçişlerde kasma, simgelerin yer değiştirmesi ve ekranın büyümesi gibi saçma sapan şeyler oluyor. Virüs girmişdir demeyin, son 1 haftadır bir şey indirmedim. Ne oluyor sizce?
Ssd okuma yazma ve sağlık testi yapar mısınız?

Virüs bir şey indirmeden de kullandığınız programlardan bulaşabiliyor.

Artı -2 Eksi
Driverları yenile, RAM, işlemci ve ekran kartını test et virüs taraması yap bazı virüsler indirmesende bulaşabilir en kötü verilerini yedekle format at.

Ekran kartı driver gitmiş büyük ihtimal
Doğru bir noktaya parmak basmışsın amanbu sosyaldekiler neye göre beğenmeme işareti koyuyor anlamak zor.
Aynısı başıma da gelmişti, ekran kartı sonuçta görsel hızlandırma sağlıyor eğer görüntü ekran kartından alınırsa. Tabiki sürücüler yüklü olmak kaydıyla. Eğer belli bir nedenden dolayı sürücü, sistemde bir hizmetten veya programdan dolayı çakışmalara sebep olabiliyor ve sürücü hasar görebiliyor. Yeniden yüklemiştim sorun çözülmüştü.

Şakasız bir şey fark ettim ben Valorant'yu normal oynuyordum ama başka bir hsp kasayım dedim 1seviye hesap açtım girdim inanılmaz kasıyor hem PC hem oyun ama ana main hesaba giriyorum ne oyun kasıyor ne de PC ne yapmam lazım.

Doğru bir noktaya parmak basmışsın amanbu sosyaldekiler neye göre beğenmeme işareti koyuyor anlamak zor.
Aynısı başıma da gelmişti, ekran kartı sonuçta görsel hızlandırma sağlıyor eğer görüntü ekran kartından alınırsa. Tabii ki sürücüler yüklü olmak kaydıyla. Eğer belli bir nedenden dolayı sürücü, sistemde bir hizmetten veya programdan dolayı çakışmalara sebep olabiliyor ve sürücü hasar görebiliyor. Yeniden yüklemiştim sorun çözülmüştü.

Buradaki ergenlerin yorumu beğenip beğenmemesini zerre önemsemiyorum, ben yardımcı olmak için tecrübe ettiğim şeyleri sentezleyip yazıyorum, konuya gelirsek özellikle AMD ekran kartları yapıyor bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı