Bilgisayar Aniden Kilitleniyor

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayar bazen oyun oynarken hatta bazen masaüstünde donuyor. Ama klavye ve mouse tepki vermiyor, görüntü devam ediyor. Örnek vermek gerekirse mesela yarış oyunu oynuyorum varsayalım. Arabayla düz gidiyorum ve sola dönüyorum, bu arada donuyorsa araba dönerek gitmeye devam ediyor. Görüntü devam ediyor fakat klavye ve fareden tık yok. Bazen de mavi hata veriyor. Minidump: 080219-28797-01.dmp
Cevaplarınızı beklerim. İyi sosyaller.

Bilgisayara sıvı teması ve ya yaptığınız işlem oldu mu ? Sisteminizi ne zamandır kullanıyorsunuz sistem özellikleriniz nedir ? Bu sorun farklı mause ve klavyede devam ediyor mu?

Bilgisayara sıvı teması ve ya yaptığınız işlem oldu mu ? Sisteminizi ne zamandır kullanıyorsunuz sistem özellikleriniz nedir ? Bu sorun farklı mause ve klavyede devam ediyor mu?
Hayır sıvı teması yapmadım. 2 yıla yakındır sistemi kullanmaktayım.
Sistemim: ASUS P5K SE / Xeon E5430 / FSP WİNDALE 4 AC401 / Sapphire HD 7770 / Kingston 6 (3x2) GB DDR2 800 MHZ / Toshiba P300 500 GB /FSP500-60AHBC 500 Watt +80 Bronze / INCA IK-274QU / Everest SGM-X7B
Farklı mause veya klavye denemedim.

Virüs girmiş olabilir. Bilgisayarınızı bir virüs programıyla taratın.
Sistemim Windows 10'du. Windows 7'ye döndürmek için C diskini silip yeniden kurmuştum virüs olduğunu sanmıyorum fakat D diskinde virüs varsa etkileyebilir mi ? Ayrıca ücretsiz bir anti-virüs önerebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı