Bilgisayar aniden mavi ekran verdi

Furkaannnn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne oluyor, 3 gündür farklı mavi ekranlar aldım. En sonunda da YouTube'den video izlerken birdenbire bu daha uzun olan ekran geldi. Yani hafif morumsu olan.

Dosya Ekleri

• 20201017_121635.jpg
    20201017_121635.jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 101
  • 20201017_212532.jpg
    20201017_212532.jpg
    314,5 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20201017-WA0050.jpg
    IMG-20201017-WA0050.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 90

Dosya Ekleri

• resim_2020-10-18_104032.png
    resim_2020-10-18_104032.png
    112,1 KB · Görüntüleme: 38
  • resim_2020-10-18_104114.png
    resim_2020-10-18_104114.png
    112,1 KB · Görüntüleme: 39
WinRAR ile sıkıştırmadan atmayı deneyin dosyayı.
klasöre sağ tık yapıp arşive ekle dedim rar dedim tamam dedim solda görmüş olduğunuz hatayı verdi ama arşive sıkıştırmadan direk atmayı denediğimde ise sağ alttaki hatayı verdi
WinRAR ile sıkıştırmadan atmayı deneyin dosyayı.

Google Drive atmasını ben mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Dosya bozuk olarak oluşmuş gözüküyor. Bir sonraki mavi ekranı beklemeniz lazım.
Resimlerde ekran normale dönmüş.
mount blade oynarken aniden dondu şimdi de fişi çektim pc yi birdaha açtım mavi ekran verdi yanlış hatırlamıyorsam sonra açtım bir şekilde cs go falan vardı masaüstünde silinmiş yani masaüstünden ve spotify setuptan kuruyum açılıyor fakat masaüstünde oluşan kısayolun boyutu 0 kb gözüküyor anlatabilmişimdir inşaallah

Dosya bozuk olarak oluşmuş gözüküyor. Bir sonraki mavi ekranı beklemeniz lazım.
Resimlerde ekran normale dönmüş.
amd ekran görüntüsü vermeyi kesti ama bu durumdan kurtuldu falan dıyor ekran katım amd 55 70 bu arada galiba ekran kartında bir sıkıntı var diğer şeyleri bozmuş olabilir mi veya neden bozulmuş olabilir

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini yüklemeyi deneyiniz. Ekran kartının tam adını yazınız sürücüsünü bulamazsanız. Yanıt vermeyi kesip kurtulamazsa mavi ekran verir bilgisayar o yüzden bilgi veriyor kurtulursa.

Spotify'ı kendi klasöründeki exe'den açmayı deneyin. Mavi ekranın dosyası oluşmuş mu?
combofixle taratıp setupu spotıfyden tekrar ındırdım ve kurudm çalışıyor fakat şimdi de aniden ekran boyle gıdıyor gıbı oluyor cs oynuyordum anıden boyle değişik renklerde kare kare oldu sonra csgo.exe durduruldu dedi kapatıp birdaha girdim oldu bu olay iki kere oldu oyundan çıktıktan sonra da whatsapp webde gezinirken aniden altta belirttiğim hata oluştu hoparlörden de değişik cızırtılar geliyor
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncelini yüklemeyi deneyiniz. Ekran kartının tam adını yazınız sürücüsünü bulamazsanız. Yanıt vermeyi kesip kurtulamazsa mavi ekran verir bilgisayar o yüzden bilgi veriyor kurtulursa.
büyük ihtimalle bozuk ama de
amd ekran görüntüsü vermeyi kesti ama bu durumdan kurtuldu falan dıyor ekran katım amd 55 70 bu arada galiba ekran kartında bir sıkıntı var diğer şeyleri bozmuş olabilir mi veya neden bozulmuş olabilir
diğer parçaları da bozma imkanı var mı ve neden bozulmuş olabilir?gerçekten çok uğraşıyorsun 2-3 gündür teşekkür ederim sana

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı