Bilgisayar aniden neden yavaşlar?

bilalfy

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım gayet normal çalışıyordu iyi ve hızlıydı. Donmuyordu kasmıyordu akıcıydı yani. Sonra birden çok fazla kasmaya başladı. Epic Games'den GTA 5 almıştım belki o yavaşlatmıştır dedim, zaten bir sürü gereksiz şey vardı elle silmek yerine format atayım dedim. Format 1 gün işe yaradı ama gene eski haline döndü. O kadar kötü çalışıyor ki oyunların arayüzleri bile açılmıyor. Bilen arkadaşlarıma sorduğumda pek bir cevap alamadım. Sebebi nedir?

HD Tune ile Bad Sector taraması yapıp değerleri buraya atabilir misiniz?

Dikkat ederim sağ olun
Virüs gözükmüyor zaten pek bir şey de indirmedim

Tahminimce HDD eski. Bu yüzden yavaşlamaya başladi. Format atarken yedekleme yapmadan attiniz degil mi?

Yedekleme yaptım

Arkadaşlar bilgisayarım gayet normal çalışıyordu iyi ve hızlıydı. Donmuyordu kasmıyordu akıcıydı yani. Sonra birden çok fazla kasmaya başladı. Epic Games'den GTA 5 almıştım belki o yavaşlatmıştır dedim, zaten bir sürü gereksiz şey vardı elle silmek yerine format atayım dedim. Format 1 gün işe yaradı ama gene eski haline döndü. O kadar kötü çalışıyor ki oyunların arayüzleri bile açılmıyor. Bilen arkadaşlarıma sorduğumda pek bir cevap alamadım. Sebebi nedir?

Çözüldü. Hard disk bozulmuş HD Tune ve Hard Disk Sentinel kullanarak hard diskinizin sağlığını kontrol ediniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı