nicolasflamel38
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 16
- Ekran kartı
- 1660ti
- İşlemci
- R7 4800h
Arkadaşlar bundan 10 gün kadar önce Torrent üzerinden indirmiş olduğum bir oyunu oynarken oyun birden aşırı derecede kasmaya başladı. Kapatıp açınca düzelir diye oyunu kaydedip çıktım (bir süre o halde kullandım) ve bilgisayarı kapatıp açtım. Bilgisayar açıldığında herhangi bir klasörün açılması bile dakikalar alacak şekilde yavaşlamıştı ama ne yaptıysam düzeltemedim ve virüs bulaştı diyerek bilgisayara format attım.(format atmak için BIOS'a girdiğimde BIOS bile kasar vaziyetteydi) format sonrasında bilgisayar düzeldi. Dün Valorant oynarken aynı şey bir daha başıma geldi ve bu sefer bilgisayarda Torrent gibi crackli bir program da yoktu. Biraz uğraştıktan sonra tekrar format attım ama bu sefer ilk başta düzelmedi. Bende bilgisayarın içini açtım termal macunum olmadığı için tamamen sökmeden üstten fanları temizleyip geri kapattım ve bilgisayar düzeldi. Bugün Valorant oynarken aynı sorunu bir daha yaşadım Armoury Crate uygulamasını güç bela açtığımda işlemcinin 372 MHz de çalıştığını gördüm. Driverlar güncel. (eski sürümü de yükledim ama fayda etmedi.)
- AMD Ryzen 7 4800H işlemci.
- 1660 Ti ekran kartı.
- 16 GB RAM.
Son düzenleyen: Moderatör: