Bilgisayar anlık donuyor

alper.kacar

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-e0000 (2V8Z4AV)
AMD Ryzen 5 5600H
NVIDIA GeForce 3050
16 GB RAM
Meslek
Elektrik - Elektronik Mühendisi
Merhaba,

Bilgisayar anlık olarak donuyor ısıya baktığımda fan açmadığında bile bu durumu yaşıyorum. Son zamanlarda çok olmaya başladı.

Örnek olarak oyunda ses bir anda yavaşlıyor (cızırtı gibi düşünebiliriz), görüntü kasıyor ama maksimum 1.5 saniye oluyor bu durum.

Sürücüleri birleştir kısmında bir sorun yok hepsi gayet iyi durumda. Size sorun nedir? Neden olur?

Aklıma arka planda çalışan bir uygulama gibi geldi ama bilmiyorum. Darboğaz mı diyeceğim ama ondan da değil bence çünkü YouTube açıkken de oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntının psu,ram vs donanımsal kaynaklı olduğunu düşünmüyor iseniz,Windows temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim.
Donanımsal sıkıntı var mı bilmiyorum. Gaming laptop kullanıyorum.

Merhaba,

Bilgisayar anlık olarak donuyor ısıya baktığımda fan açmadığında bile bu durumu yaşıyorum. Son zamanlarda çok olmaya başladı.

Örnek olarak oyunda ses bir anda yavaşlıyor (cızırtı gibi düşünebiliriz), görüntü kasıyor ama maksimum 1.5 saniye oluyor bu durum.

Sürücüleri birleştir kısmında bir sorun yok hepsi gayet iyi durumda. Size sorun nedir? Neden olur?

Aklıma arka planda çalışan bir uygulama gibi geldi ama bilmiyorum. Darboğaz mı diyeceğim ama ondan da değil bence çünkü YouTube açıkken de oluyor.

Oyunu pencere moduna al yan tarafa da Görev Yöneticisi aç bir bak bakayım RAM kullanımı
%100 oluyor mu donduğu zaman.

Oyunu pencere moduna al yan tarafa da Görev Yöneticisi aç bir bak bakayım RAM kullanımı
%100 oluyor mu donduğu zaman.
Onu da yaptım Ram kullanımı en yüksek durumda bile %75 civarı

Sistem özelliklerini bir yazıver bakayım

Victus by HP 16.1 inch Gaming Laptop PC 16-e0000 (2V8Z4AV)

AMD Ryzen 5 5600H işlemci
3050 Laptop GPU
16 GB Ram

Victus by HP 16.1 inch Gaming laptop PC 16-E0000 (2V8Z4av)

AMD Ryzen 5 5600H işlemci.
3050 laptop GPU.
16 GB RAM.

Güç kablosu takılıyken böyle bir şey yaşadın mı aynı PC kız arkadasımda da var gayet iyiydi.

Genelde güç kablosu takılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı