M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarım geçen gün bozuldu. Ben de içini açtım, başta PSU'dan şüphelendim, lakin sanırım sorun anakartta. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2025
Bilgisayarım geçen gün bozuldu. Ben de içini açtım, başta PSU'dan şüphelendim, lakin sanırım sorun anakartta.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 2 Temmuz 2025 #2 Bu sonuca nasıl vardınız hocam? Ben başta PSU diye düşünmüştüm halen de öyle düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 snowflakegotwingz dedi: Bu sonuca nasıl vardınız hocam? Ben başta PSU diye düşünmüştüm halen de öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PSU'ya kısa devre yaptığımda çalıştığı için hocam. Mehmet0x1 dedi: Bilgisayarım geçen gün bozuldu. Ben de içini açtım, başta PSU'dan şüphelendim, lakin sanırım sorun anakartta. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce oyun oynarken sıcaktan sanırım bir anda bilgisayar kapandı tekrar açılır gibi olup kapandı sonra fişleri çektiğimde güç kablosunun sol ucunun şöyle olduğunu fark ettim; Dosya Ekleri IMG_0404.jpeg 100,3 KB · Görüntüleme: 9 Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: Bu sonuca nasıl vardınız hocam? Ben başta PSU diye düşünmüştüm halen de öyle düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... PSU'ya kısa devre yaptığımda çalıştığı için hocam. Mehmet0x1 dedi: Bilgisayarım geçen gün bozuldu. Ben de içini açtım, başta PSU'dan şüphelendim, lakin sanırım sorun anakartta. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce oyun oynarken sıcaktan sanırım bir anda bilgisayar kapandı tekrar açılır gibi olup kapandı sonra fişleri çektiğimde güç kablosunun sol ucunun şöyle olduğunu fark ettim;