Bilgisayar antivirüslerden kasar mı?

GG PLAYER

Hectopat
Ben bilgisayar kullanırken çok fazla donma yaşıyorum. Sistem günümüzde iyi kullanılabilecek bir sistem ama kasıyor. Antivirüslerden dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizce kapatsam sıkıntı olur mu?

(Crack yazılım vb kullanmıyorum Anaconda üzerinden kod yazıyorum genelde bazen de Steam'den indirdiğim oyunları oynuyorum)
(Antivirüs Kaspersky Security Cloud)
Sistemde 16 RAM GTX 16 serisi ekran kartı i7 işlemci var 512 GB NVMe SSD 1 TB 5400 RPM HDD var.

Önünüze gelen linklere tıklamadığınız ve genelde internette dikkatli davrandığınız sürece 3. parti antivirüs gereksiz.

Ben bilgisayar kullanırken çok fazla donma yaşıyorum. Sistem günümüzde iyi kullanılabilecek bir sistem ama kasıyor. Antivirüslerden dolayı olduğunu düşünüyorum. Sizce kapatsam sıkıntı olur mu?

(Crack yazılım vb kullanmıyorum Anaconda üzerinden kod yazıyorum genelde bazen de Steam'den indirdiğim oyunları oynuyorum)
(Antivirüs Kaspersky Security Cloud)
Sistemde 16 RAM GTX 16 serisi ekran kartı i7 işlemci var 512 GB NVMe SSD 1 TB 5400 RPM HDD var.

Ne kullanırsan kullan bilgisayarı sadece antivirüs kastırıyor diyemeyiz ama antivirüs programları ara sıra arka plandaki uygulamaları ve girdiğin cogu siteyi taradıgı için bilgisayarını kastırabilir o yüzden benim şahsi fikrim Windows Defender dısında virüs programı indirmemen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı