Bilgisayar Arduino'yu görmüyor

Kurmaya çalıştım ama aygıt yoneticisinde falanda gozukmuyor
Kullandığın kabloyu değiştirmeyi dene. Ayrıca bilgisayarın farklı bir USB portunu da dene. En azından aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım. Hiç gelmiyorsa Bridge entegresi arızalanmış olabilir.

Kullandığın kabloyu değiştirmeyi dene. Ayrıca bilgisayarın farklı bir USB portunu da dene. En azından aygıt yöneticisinde gözükmesi lazım. Hiç gelmiyorsa Bridge entegresi arızalanmış olabilir.
Tüm portları denedim bir tarafı yandı kısa devre sonrası ama ne olduğunu bilmiyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20251026_145422_edit_913635243361004.jpg
    IMG_20251026_145422_edit_913635243361004.jpg
    636,2 KB · Görüntüleme: 4
Voltaj regülatörü yanmış. Çalışmaması normal. Havyan varsa AMS1117-5.0V alıp değiştirebilirsin. Bu öyle kendiliğinden yanmaz ama. Farklı bir gerilim kaynağına bağlamadığına emin misin?

Voltaj regülatörü yanmış. Çalışmaması normal. Havyan varsa AMS1117-5.0V alıp değiştirebilirsin. Bu öyle kendiliğinden yanmaz ama. Farklı bir gerilim kaynağına bağlamadığına emin misin?

Vallahi set ile aldım içinden çıkan adaptör ile 9V pil bağladım sadece sonra yandı.

Vallahi set ile aldım içinden çıkan adaptör ile 9V pil bağladım sadece sonra yandı.
Yanmaması lazım, bir yerde bir yanlışlık olmuş ama netice olarak yanmış. Dolayısıyla değiştirmen gerek. Pil bağlamadan sadece USB ile bağladığında da mı çalışmıyor? Çünkü öyleyse Bridge entegresi de zarar görmüş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı