Bilgisayar bağımlılığını engellemek

Tuna11

Hectopat
7. sınıfa gidiyorum ve 1 ay sonra LGS çalışmaya başlayacağım. Lise sınavında; babam ilk 1000'e, ablam ilk 3000'e girdi ve üzerimde inanılmaz bir baskı var. Fakat, bilgisayarın başından ayrılamıyorum bir türlü. Ders çalışmaya başladığım her an, Valorant ya da FIFA 20 oynuyorum. Göz göre göre gençliğim gidiyor adeta. Çok fazla söz verdim kendime ama hala aynı şeyler. Sizce ne yapmalıyım?

Kendi taktiğimi söyleyim. Finaller yaklaştığında oyunları siliyorum geri yüklemek işkence olduğu için vazgeçip ders çalışıyorum.

Kendinize sınır koymaya çalışın. Koyamıyorsanız hayatınızdan 1 sene boyunca çıkarın bilgisayarı.
Kendi taktiğimi söyleyim. Finaller yaklaştığında oyunları siliyorum geri yüklemek işkence olduğu için vazgeçip ders çalışıyorum.
Güzel taktikmiş hocam.

Aklıma ilk o geldi ama arada oynayayım yahu biraz.

Siz yaptığınızda çok mu işe yaradı.

Gençliğinin gittiği yok daha 1 ay sonra başlayacakmışsın tamamen kesemezsin zaten bir günde 6 saat vakit geçiriyorsan günlük 1 saate kadar düşür kademeli olarak tamamen kesersen canın çeker verim alamazsın dersinden.

Arkadaşlar, belirli oyunlara süre kısıtlaması koyma programı felan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…