Bilgisayar bağımlılığını engellemek

Tuna11

Hectopat
7. sınıfa gidiyorum ve 1 ay sonra LGS çalışmaya başlayacağım. Lise sınavında; babam ilk 1000'e, ablam ilk 3000'e girdi ve üzerimde inanılmaz bir baskı var. Fakat, bilgisayarın başından ayrılamıyorum bir türlü. Ders çalışmaya başladığım her an, Valorant ya da FIFA 20 oynuyorum. Göz göre göre gençliğim gidiyor adeta. Çok fazla söz verdim kendime ama hala aynı şeyler. Sizce ne yapmalıyım?

7. sınıfa gidiyorum ve 1 ay sonra LGS çalışmaya başlayacağım. Lise sınavında; babam ilk 1000'e, ablam ilk 3000'e girdi ve üzerimde inanılmaz bir baskı var. Fakat, bilgisayarın başından ayrılamıyorum bir türlü. Ders çalışmaya başladığım her an, Valorant ya da FIFA 20 oynuyorum. Göz göre göre gençliğim gidiyor adeta. Çok fazla söz verdim kendime ama hala aynı şeyler. Sizce ne yapmalıyım?
Gençliğinin gittiği yok daha 1 ay sonra başlayacakmışsın tamamen kesemezsin zaten bir günde 6 saat vakit geçiriyorsan günlük 1 saate kadar düşür kademeli olarak tamamen kesersen canın çeker verim alamazsın dersinden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı