Bilgisayar başında nasıl para kazanılır?

Yok hocam ya ofis hayatı da istemiyorum. Her sabah 8 de kalkıp işe gitmeye karşıyım. Akşama kadar her gün çalışmak için mi geldim ben bu dünyaya?

Ben her sabah 08:30'da kalkıp bisikletime binip ofise geliyorum. İşimi çok seviyorum. Her gün farklı bir ürünü incelemek, test etmek bana heyecan veriyor. Sevdiğin işi yaparsan bundan mutlu olursun.

Onu da bir zahmet kendin araştırır mısın güzel kardeşim.Şuan yoğunum.Yandex hariç başka yöntemlerle de parayı alabilirsin.

Ben her sabah 08:30'da kalkıp bisikletime binip ofise geliyorum. İşimi çok seviyorum. Her gün farklı bir ürünü incelemek, test etmek bana heyecan veriyor. Sevdiğin işi yaparsan bundan mutlu olursun.
Recep abi avepay.info sitesiyle ilgili bilgin varmı hiç?

Hocam hiçbir işten zevk alamıyorum işte. Bitse de gitsem diye gözlüyorum hep.
O zaman sorun çalışmak değil, senin hayata bakış açında. Hiçbir şeyden zevk alamıyorsan, bu senin için iyi olmaz. Bir psikoloğa görün derim.

O zaman sorun çalışmak değil, senin hayata bakış açında. Hiçbir şeyden zevk alamıyorsan, bu senin için iyi olmaz. Bir psikoloğa görün derim.

Psikologa gidiyorum zaten. Bu konuyu da konuşacağım. :)

Elektronik sistemlerin tamirinden ve kurulumundan, birşeyleri kesip biçmekten zevk alıyorum ama ben kendi işimi yapmak istiyorum hocam. Maliye hakkında bilgisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı