Bilgisayar ilk açıldığında fanlar dönmeye başlıyor bu sorunu nasıl çözebilirim? Benzer bir konu başlığı önceden açmıştım fakat çözüm olduğunu düşündüğüm yol işe yaramadı oyun içi sıcaklıklarım normal MSConfig'de herhangi bir yavaşlamaya sebep verecek uygulama mevcut değil, 7% CPU 55% RAM kullanımım var boşta iken. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptop olduğunu şu an söylemeniz çok yardımcı oldu... Keşke baştan yazsaydınız. Bilgisayarınızın kendi uygulaması üzerinden ya da BIOS menüsü üzerinden bunu ayarlayabilirsiniz.
Bunu laptop kullanırken deneyimlemiştim. Acer Aspire serisi bir laptopum vardı gerçekten çok sessiz çalışıyordu, sanki fan çalışmıyor gibi. Laptop ısınmadığı sürece fan yavaş döner ve çoğu zaman duyulmaz. Ben böyle bir şey olduğunda fanı temizler işlemci macununu yenilerdim ve yeniden sessiz çalışmaya başlardı.
Hotkey sürücüleri yüklendikten sorna FN olmayan tuşlarla fan modu ayarlanıyor bazı bilgisayarlarda. Silent mode, boost mode gibi gibi. Bunları kontrol etmende fayda var.
Bunu laptop kullanırken deneyimlemiştim. Acer Aspire serisi bir laptopum vardı gerçekten çok sessiz çalışıyordu, sanki fan çalışmıyor gibi. Laptop ısınmadığı sürece fan yavaş döner ve çoğu zaman duyulmaz. Ben böyle bir şey olduğunda fanı temizler işlemci macununu yenilerdim ve yeniden sessiz çalışmaya başlardı.