YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Sabah bilgisayarı açtım ama şimdi açamıyorum, çözümü nedir?
Çözüm alpermen 28 Haziran 2024 YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat.
YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat.
Taha.dll Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.020 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Bilgisayar donuk mu kalıyor? Klavye ve mouse mi calismiyor? Biraz daha detay verirseniz cok daha yardimci olabiliriz. Artı 0 Eksi
Bilgisayar donuk mu kalıyor? Klavye ve mouse mi calismiyor? Biraz daha detay verirseniz cok daha yardimci olabiliriz.
KS KS YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Taha.dll dedi: Bilgisayar donuk mu kalıyor? Klavye ve mouse mi calismiyor? Biraz daha detay verirseniz cok daha yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Mouse yi hareket ettirebiliyorum fakat şifre girme ekranı gelmiyor ekran böyle kalıyor. Artı 0 Eksi
Taha.dll dedi: Bilgisayar donuk mu kalıyor? Klavye ve mouse mi calismiyor? Biraz daha detay verirseniz cok daha yardimci olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Mouse yi hareket ettirebiliyorum fakat şifre girme ekranı gelmiyor ekran böyle kalıyor.
Doruto Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 289 Çözümler 4 28 Haziran 2024 #4 Detay vermelisiniz hocam. Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 YUSER dedi: Sabah bilgisayarı açtım ama şimdi açamıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2235533 Genişletmek için tıkla... Mouse ile ekranın üstüne bas dene ya da klavyenin space tuşuna basıp dene. Artı 0 Eksi
YUSER dedi: Sabah bilgisayarı açtım ama şimdi açamıyorum, çözümü nedir? Eki Görüntüle 2235533 Genişletmek için tıkla... Mouse ile ekranın üstüne bas dene ya da klavyenin space tuşuna basıp dene.
nathandrake1 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 Klavyeden space tuşuna basıp deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 nathandrake1 dedi: Klavyeden space tuşuna basıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Mouse ile ekranın üstüne bas dene ya da klavyenin space tuşuna basıp dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor. Artı 0 Eksi
nathandrake1 dedi: Klavyeden space tuşuna basıp deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Mouse ile ekranın üstüne bas dene ya da klavyenin space tuşuna basıp dene. Genişletmek için tıkla... Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.916 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #8 YUSER dedi: Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Laptopu yeniden başlatıp denedin mi? Artı 0 Eksi
YUSER dedi: Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Laptopu yeniden başlatıp denedin mi?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 YUSER dedi: Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Mouse orta tuşunu yukarı kaydır. Artı 0 Eksi
YUSER dedi: Deniyorum zaten ama şifre ekranı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Mouse orta tuşunu yukarı kaydır.
KS KS YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 Einstein dedi: Laptopu yeniden başlatıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. alpermen dedi: Mouse orta tuşunu yukarı kaydır. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Laptopu yeniden başlatıp denedin mi? Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. alpermen dedi: Mouse orta tuşunu yukarı kaydır. Genişletmek için tıkla... Olmadı.