YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Sabah bilgisayarı açtım ama şimdi açamıyorum, çözümü nedir?
Çözüm alpermen 28 Haziran 2024 YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat.
YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat.
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #11 YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat. Artı 0 Eksi Çözüm
YUSER dedi: Yeniden başlatma yeri gelmiyor ama kapatıp açıyorum bir şey değişmiyor. Genişletmek için tıkla... CTRL alt del yapıp yendien başlat.
KS KS YUSER Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 356 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 alpermen dedi: CTRL alt del yapıp yendien başlat. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve açıldı teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
alpermen dedi: CTRL alt del yapıp yendien başlat. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım ve açıldı teşekkür ederim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #13 Sistem dosyaları bozuk olabilir ya da Windows güncellemesinden kaynaklı olabilir güvenli modda açmayı dene. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sistem dosyaları bozuk olabilir ya da Windows güncellemesinden kaynaklı olabilir güvenli modda açmayı dene. Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır? Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların www.technopat.net
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.699 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #14 YUSER dedi: Dediğinizi yaptım ve açıldı teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil. Artı 0 Eksi