Bilgisayar başlarken Windows logosunda takılı kalıyor

0wmer

Yoctopat
Daha fazla  
BIOS'a sıkıntısız şekilde girebiliyorum fakat Windows logosunda takılı kalıyor, dönen yuvarlak gözüküyor ama dönmüyor yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20240818_212559.jpg

Hayır güvenli moda giremiyorum bilgisayarı yeni topladım.

Hocam BIOS'a girip boot menüsünden bir bakın CSM açık ise kapatın Secure Boot'a bakın bir de kapalı ise açın. İşe yaramaz ise şunu deneyin PC açılırken tam Windows logosu geleceği sırada Power butonuna basılı tutup zorla kapayın bunu 3 4 kez yapın sonrasında gelişmiş onarım ekranı gelmeli oradan gelişmiş seçenekler deyin sorun giderme dedikten sonra başlangıç onarmayı çalıştırın işe yaramaz ise kesinlikle windowsda bir sorun vardır. Temiz kurulum yapın ve dönüş sağlayın.

Maalesef düzelmedi aynı hataları almaya devam ediyorum
Hocam BIOS'a girip boot menüsünden bir bakın CSM açık ise kapatın Secure Boot'a bakın bir de kapalı ise açın. İşe yaramaz ise şunu deneyin PC açılırken tam Windows logosu geleceği sırada Power butonuna basılı tutup zorla kapayın bunu 3 4 kez yapın sonrasında gelişmiş onarım ekranı gelmeli oradan gelişmiş seçenekler deyin sorun giderme dedikten sonra başlangıç onarmayı çalıştırın işe yaramaz ise kesinlikle windowsda bir sorun vardır. Temiz kurulum yapın ve dönüş sağl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı