Çözüldü Bilgisayar bazen düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım bazen kafayı yiyor. 10 sekme falan Google açıyor. Mouseyi algılamıyor. Kapatmaya çalışıyorum olmuyor. İlla reset atmak zorunda kalıyorum. Kaspersky antivirüs var hızlı tarama yaptırıyorum virüs bulmuyor. 1 hafta önce ise tam tarama yaptırdım yine temiz buldu. Acaba sorun benden mi kaynaklı yoksa virüs mü varda böyle oluyor? Yoksa normal mi?

Çözüm
Hocam hepsine tıklayıp delete diyeyimmi?Bu arada virüs varmıymış?
Evet hepsine tıklayıp delete deyin. Arada kaçmasın dikkat edin. Ve evet malware varmış. Sildikten sonra yeniden başlatın ve normal şekilde kullanmaya devam edin, tekrar olursa bildirirsiniz.
İndirin hocam, Malwarebytes'ı da silmeyi unutmayın.
Hocam şuan Kaspersky indirme ekranındayım ama Norton Antivirüs Software gösteriyor.Sil dediğimde ise yeniden başlatıyorum hala Norton Antivirüs Software gözüküyor.Normalmidir?
1630155791838.png

Hocam şuan Kaspersky indirme ekranındayım ama Norton Antivirüs Software gösteriyor.Sil dediğimde ise yeniden başlatıyorum hala Norton Antivirüs Software gözüküyor.Normalmidir?
1630155791838.png
Malwarebytes i sildim haberiniz olsun.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (80).png
    Ekran Görüntüsü (80).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 44
Hocam şu an Kaspersky indirme ekranındayım ama Norton antivirüs software gösteriyor. Sil dediğimde ise yeniden başlatıyorum hala Norton antivirüs software gözüküyor. Normal midir?
Eki Görüntüle 1151199

Malwarebytes'i sildim haberiniz olsun.

Hocam Anti-Virüs çakışma olayı bu işte.
Norton'u Denetim Masası'ndan silin.

Son düzenleme:
Hocam ben Norton Antivirüs vs indirmedim.Silmeye çalıştığımda ise Norton Antivirüs diye birşey gözükmüyor.
Hocam bu arada Malwarebytes ile tarattığımda malware virüsü bulduya.O virüsü sildiğimden beri bilgisayarda bi rahatlık var.Bazı uygulamalarım çalışmıyordu sorunsuz çalışmaya başladı.Allah razı olsun hepinizden.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı