Çözüldü Bilgisayar bazen düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Benim bilgisayarım bazen kafayı yiyor. 10 sekme falan Google açıyor. Mouseyi algılamıyor. Kapatmaya çalışıyorum olmuyor. İlla reset atmak zorunda kalıyorum. Kaspersky antivirüs var hızlı tarama yaptırıyorum virüs bulmuyor. 1 hafta önce ise tam tarama yaptırdım yine temiz buldu. Acaba sorun benden mi kaynaklı yoksa virüs mü varda böyle oluyor? Yoksa normal mi?

Çözüm
Hocam hepsine tıklayıp delete diyeyimmi?Bu arada virüs varmıymış?
Evet hepsine tıklayıp delete deyin. Arada kaçmasın dikkat edin. Ve evet malware varmış. Sildikten sonra yeniden başlatın ve normal şekilde kullanmaya devam edin, tekrar olursa bildirirsiniz.
Neden olduğu hakkında aklınıza bir şey gelmiyorsa, mesela bilgisayar ayarlarıyla falan oynamadıysanız (Kafadan atıyorum tamamen) Malwarebytes ile de tam tarama yaptıktan sonra çözülmezse format atmayı deneyebilirsiniz. Sorunun sebebi belli değil çünkü.
Hocam illa Malwarebytes mi indirmem gerek?Kaspersky var Malwarebytes indir diyorsanız onu indireceğim.
İlk olarak 2 yıldır format atmıyorsanız zaten atmanızda fayda var. Düzenli olarak format atmak bilgisayar için iyi bir şey. İkincisi de Malwarebytes ve Kaspersky'nin alanları farklı. Birisi anti-virüs diğeri anti-malware. Aktif koruma olarak Kaspersky kullanabilirsiniz ama tam tarama yapacakken zaman zaman Malwarebytes da kullanmalısınız. Onu kim dediyse aktif koruma açısından söylemiştir büyük ihtimal.
Hocam indiriyorum o zaman.Kaspersky i sileyimmi dursunmu?
Bir de Malwarebytes ile tam tarama yapmayı deneyin. Ne zamandır ve ne sıklıkla oluyor bu olay? Ayrıca özel bir şey gözlemleyebildiniz mi, mesela ''Ne zaman Spotify açsam bilgisayar kafayı yiyor'' gibi. Yoksa rastgele mi tamamen?
Hocam bu arada nasıl format atacağımı bilmiyorum.İlla Windows 10 format cd si falanmı lazım?

Hocam bu arada nasıl format atacağımı bilmiyorum. İlla Windows 10 format CD'si falan mı lazım?

Format USB'si hazırlaman lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu yardımcı olabilir.

Format USB'si hazırlaman lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımcı olabilir.

Bende zaten hocam CD girişi yok sadece USB 2.0 USB 3.0 girişleri var.

Hocam ben şimdi Malwarebytes indireceğim.Kaspersky dursunmu sileyimmi?
Çoktan silmişsinizdir büyük ihtimal ama tamamen kapatıp kullansanız da oluyor sanırım. Neyse, tam tarama yaptıktan sonra Malwarebytes'ı da kaldırıp tekrar Kaspersky yüklemeyi unutmayın.

Çoktan silmişsinizdir büyük ihtimal ama tamamen kapatıp kullansanız da oluyor sanırım. Neyse, tam tarama yaptıktan sonra Malwarebytes'ı da kaldırıp tekrar Kaspersky yüklemeyi unutmayın.
Tamam hocam sildim Kaspersky i.Malwarebytes indiriyorum tam tarama yapıp dediğiniz gibi Kaspersky yükleyeceğim.
Sonuçları paylaşırım.
Ekran Görüntüsü (76).png

Tamam hocam sildim Kaspersky i.Malwarebytes indiriyorum tam tarama yapıp dediğiniz gibi Kaspersky yükleyeceğim.

Sonuçları paylaşırım.
Ekran Görüntüsü (76).png
Sonuçlar bu hocam.

Sonuçları paylaşırım.
Ekran Görüntüsü (76).png

Sonuçlar bu hocam.
Quarantineye tıklayayımmı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı