Bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı hatası

sametege1905

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar. Bu olay dün başladı. Fc25i aldım geçen gün ve ilk oynadığımda sıkıntı yoktu. Pazartesi akşamı oyunu oynayayım dedim girdim ve maçın ortasında bi anda pc yeniden başlatıldı. Daha sonrasında oyuna girdiğimde hiç bir sıkıntı olmadan 1-2 maç attım ve çıktım. Bugün de arkadaşlarla oynamak için oyuna girdim. Clubs modunda oynamak için avatarımı ayarlıyordum yani oyunu açtıktan yaklaşık yarım saat sonra PC yine kendi kendine yeniden başlatıldı. Ben de bi daha açtım PC’yi ve bi daha girdim ve oyunun yükleme ekranı dolduğu an tekrar yeniden başladı. Tekrar tekrar oldu bu bir kaç kere belki düzeltirim diye bir şeyler denedim ekran kartı driverini silip yükledim ama hiç biri işe yaramadı. Arada bir mavi ekran verip yeniden başlıyordu bazen de direkt hiç bir hata vermeden yeniden başlıyordu. Ben sorun sadece fifada sanıyordum. Başka bir oyunda deneyeyim dedim ve onlarda da mavi ekran almaya başladım. Sonrasında pc her açıldığında daha hiç bir şey açmadan mavi ekran vermeye başladı. Ben de usbsiz format atmaya karar verdim direkt herşeyi sil dedim ama heralde format sırasında bir sorun çıktı ve başlıktaki hatayı verdi. Ben de çözüm aradım regedit falan bir şeyler denedim ama sonuç yine yoktu. Biraz daha aç kapa yapınca bu sefer bu hatayı da vermemeye başladı direkt biosa atıyor ve biostan çıkamıyorum her çıktığımda yine biosa atıyor. Biosta da board explorer kısmından ilk baktığımda ssd kısmında empty yazıyordu sonra onu bi tak çıkar yaptım geri düzeldi. Acaba ssd de bir sorun var mı diye de merak etmiyor değilim. Zaten ssdyi daha yeni aldım 3 ay civarı oldu bi önceki bozulmuştu. En son USB ile format atmaya karar verdim ama şu an yanımda USB yok. Arkadaştan istedim o da perşembe günü getirecek. Şu an kendim çözebilir miyim? Ve USB ile formatladıktan sonra bu sorun düzelir mi? Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olursunuz.
Sistemim
RX 6600
R5 5500
MSI B550 M-A PRO

Technopat Haberler

Geri
Yukarı