Bilgisayar belli bir süre sonra donuyor

the recep

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı belli bir süre kulandıktan sonra bazı sıkıntılar yaşıyorum. Masaüstündeki uygulamara ve görev çubuğuna tıklayamıyorum. Bu aynı sorunu uygulama içinde de yaşıyorum. Resmen mouse tıklama yetisi kayboluyor ama mouse da bir sıkıntı yok. Format attım ama bir şey değişmedi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya şöyle olmuştu ben işlemciyi değiştirmek için satıyordum adam geldi beni buldu falan. Satın alacak benim işlemciyi ayak üstü sohbet ettik bana aynı senin problemini söyledi donuyor fare oynuyor ama bir şeye tıklanmıyor bir süre sonra dedi. Söylediğine göre PC'deki tüm bileşenleri değiştirmiş fakat sorun devam etmiş işlemci kalmış bir tek benim işlemciyi aldıktan sonra bana mesaj attı ve düzeldiğini söyledi. Yani sonuç olarak kulaktan kulağa gelme bilgi bu ne kadar gerçek ne kadar doğru bilemem fakat ben duydğumu söyleyeyim kafan karışmasın sen elinde arkadaşında falan imkanın varsa bir işlemciyi değiştirip dene olmadı araştırmana devam et. Yani kafa yor uzun süre sorunsuz çalışan bir bilgisayarda ne gibi problem olduda bir anda bu problem çıktı bir parçamı değiştirdin yoksa bir yazılımmı yükledin. Bunları yapmadıysan bir bileşen artık fişi çekmiş onlara odaklan. Yani tekrardan dediğim gibi pek bir bilgim yok ama işlemci üzerinde odaklanmanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı