Sanmıyorum hocam ya. Civarda zaten güvenilir, tanıdığım bir bilgisayarcı yok.Güvenilir bir bilgisayarcıya götürün. Ben öyle yapacağım. Bilgisayarı aldığım yere götürücem.
En temiz ve zararsız bir şekilde aldığınız yer temizleyebilir. Onun dışında dikkatli olmanız lazım. Küçücük birşey bile sorun yaratabilir. Şahsen ben vazgeçtim.Sanmıyorum hocam ya. Civarda zaten güvenilir, tanıdığım bir bilgisayarcı yok.
YouTube'da bir dünya temizleme videosu var.Sanmıyorum hocam ya. Civarda zaten güvenilir, tanıdığım bir bilgisayarcı yok.
Temizlikten kasıt nedir? Toz temizleme mi, yoksa macun yenileme işlemimi?Bu akşam kasamın bakımını yapamayı düşünüyorum ama nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum.
Mesela ekran kartının üstünde koruyucu plaka yok, o yüzden pek de ellemek istemiyorum. Nasıl temizlik yapmalıyım?
Evet, ikisi de.Temizlikten kasıt nedir? Toz temizlememi, yoksa macun yenileme işlemimi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.