Bilgisayar nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan xepadd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 772

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller, 1 yıl önce aldığım sistemi temizleme zamanı geldi diye düşünüyorum, nasıl yapabilirim? Bilgisayarcıya mı vermeliyim? Malum pek güvenim yok tavsiye verebilecek var mı?

Arkadaşlar merhaba iyi sosyaller, 1 yıl önce aldığım sistemi temizleme zamanı geldi diye düşünüyorum, nasıl yapabilirim? Bilgisayarcıya mı vermeliyim? Malum pek güvenim yok tavsiye verebilecek var mı?

İşlemci fanını temizleyin.
İşlemcinin macunu kuruduysa yeni macun sürün.
Diğerlerini yapmakta tereddüt ediyorsanız tanıdığınız bilgisayarcıya götürüp yaptırabilirsiniz.

Bir şey olmaz hocam ya bozulmaya bahane mi arıyor bu sistem :D. Güç kablosunu sök yeter ne olacak statik falan filan üfür gitsin.

Öyle deme şanssızlıktır bu olur arada. Tüm önlemleri alalım da sonra bizim yüzümüzden sorun yaşanmasın. En büyük fobim benim yüzümden birilerinin sorun yaşaması.

Öyle deme şanssızlıktır bu olur arada. Tüm önlemleri alalım da sonra bizim yüzümüzden sorun yaşanmasın. En büyük fobim benim yüzümden birilerinin sorun yaşaması.
Dükkanda Laptop fanlarını süpürürken elime elektrik çarptığını hatırlıyorum çıt diye ses çıktı bildiğin elektrik çarpması. Şuan o laptoptan yazıyorum. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı