Alıcı Bilgisayar Bileşenleri

Benim hiç bakmama gerek yok. Buyrun siz bakın sahibinden'e. 700 TL'den aşağı tek bir ürün dahi yok. Sosyaldeki ortalama fiyat ise 650-700 TL arası. Ölücülüğü huy edinmek gerçekten kötü birşey. Alacağım tepki buysa zaten satmaktan vazgeçiyorum. İyi alışverişler size.
Teşekkür ediyorum, fakat o baktığınız ilanların hepsine emin olun ben sizden daha çok baktım. O 700 TL dediğiniz ürün GTX960 4GB 128-Bit sizinde satıcı olarak düşüncelerinizin değişmesi gerekiyor. Sonuçta ikinci el ürün satıyorsunuz ve sıfırı 800 TL olan bir ürünün ikinci elini 700 TL ye almanın hiçbir mantığı yoktur iyi forumlar.

Teşekkür ediyorum, fakat o baktığınız ilanların hepsine emin olun ben sizden daha çok baktım. O 700 TL dediğiniz ürün GTX960 4GB 128-Bit sizinde satıcı olarak düşüncelerinizin değişmesi gerekiyor. Sonuçta ikinci el ürün satıyorsunuz ve sıfırı 800 TL olan bir ürünün ikinci elini 700 TL ye almanın hiçbir mantığı yoktur iyi forumlar.
Şu dedikleriniz inanın mantık dahi içermiyor. İkinci elde ürünün fiyatı düşer fakat bunu bu derece abartmanın argoda ismi ölücülük. Ayrıca sahibinden'deki ürünleri dikkatlice inceleyin derim, 2Gb ürünler 700 TL'den başlıyor. Siz ucuza temin etmek istiyorsunuz diye satıcı kendini aptal durumuna düşürecek değil. İyi alışverişler dilerim size.
Ek olarak belirteyim teklif verebilirsiniz diye not düşmüştüm.

Şu dedikleriniz inanın mantık dahi içermiyor. İkinci elde ürünün fiyatı düşer fakat bunu bu derece abartmanın argoda ismi ölücülük.
Ayrıca sahibinden'deki ürünleri dikkatlice inceleyin derim, 2Gb ürünler 700 TL'den başlıyor. Siz ucuza temin etmek istiyorsunuz diye satıcı kendini aptal durumuna düşürecek değil. İyi alışverişler dilerim size.
Lütfen edebi aşmayalım! satmayacak sanız uzatmak zaman kaybından başka bir şey değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı