9.sınıf MEB matematik sınavı çok mu zor oluyor?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, 9.sınıfım sınavlar zor geçiyor ortaokul gibi kolay değil zamanla alışırız umarım, perşembe günü ortak ülke geneli MEB'in hazırladığı matematik sınavı olacak, matematiğim çok iyi değil. Nasıl çalışmam gerek, çok mu zor oluyor? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Kırtasiyeye git hocam 2 tane mat kitabı çek sonra bıyıklı matematik ve rehber matematikden konu anlatım videoları dinle ve soru çöz.

Hocam meslek sınavları da var bu hafta, matematik sınavının olduğu gün matematikle beraber toplam 3 sınav var. Tonguç yazılı notları var yeni müfredat ona çalışırım ve dediğiniz kanalları izleyim o halde son gün akşamı.

Hocam meslek sınavları da var bu hafta, matematik sınavının olduğu gün matematikle beraber toplam 3 sınav var. Tonguç yazılı notları var yeni müfredat ona çalışırım ve dediğiniz kanalları izleyim o halde son gün akşamı.

Son gün akşamı izlemeyin bir işinize yaramaz şimdiden izleyin boş zamanlarınızda bile.

Hocaların yaptığından daha kolay olur. Hocalar genellikle bilgiye dayalı sorular soruyor ama MEB bilgi-yorum sorusu soruyor o yüzden daha kolay. Zor olur diyip strese konuları genel olarak biliyorsan yaparsın detaylı bilmene gerek yok.

Benim tavsiyem Tonguç yerine başka kanalları izle Deniz hoca,Rüştü hoca vs. daha iyi olur. Bir de meslek sınavları çok zor olacak onlara sağlam çalışman lazım, sınavdan düşük alırsan uygulamaları güzel yapmaya çalış dersten kalmazsın en azından.

Son gün akşamı izlemeyin bir işinize yaramaz şimdiden izleyin boş zamanlarınızda bile.

Tamam o halde yarın okuldan gelince 1 video izleyip ufak bir tekrar yapıp, diğer meslek sınavına çalışırım.

Hocaların yaptığından daha kolay olur. Hocalar genellikle bilgiye dayalı sorular soruyor ama MEB bilgi-yorum sorusu soruyor o yüzden daha kolay. Zor olur deyip strese konuları genel olarak biliyorsan yaparsın detaylı bilmene gerek yok.

Benim tavsiyem Tonguç yerine başka kanalları izle Deniz hoca, Rüştü hoca vs. daha iyi olur. Bir de meslek sınavları çok zor olacak onlara sağlam çalışman lazım, sınavdan düşük alırsan uygulamaları güzel yapmaya çalış dersten kalmazsın en azından.

Tonguç izlemiyorum zaten, tonguç'Un yazılı notları var her konu hakkında kısaca özet örnek geçmiş sorunun formülü ve konuyu anlatmış o küçük defter gibi tekrar amaçlı, umarım kolay geçer meslek sınavları.

İlk sınavlar daha çok zor yapmazlar herhalde. @Qwertyq

Hocaya bağlı o biraz da. Biz de hoca 1.sınavı zor yapmıştı çoğu kişi düşük aldı. Kalmamamız için 2.sınavı kolay yapmıştı.

Anladım hocam çalıştım umarım yaparım inşallah yüksek alırım, konumuzla alakasız ama 10. sınıfta boş yer olursa babam bölüm değiştirelim dedi sizce değiştireyim mi? Elektrik veya makine düşünüyorum ama makinedede yazılım olduğundan makineyi daha çok istiyorum boş yer olursa 10. sınıfta başvuracağım.

Sizce hocam öneriniz varmı @Qwertyq

Son düzenleme:
Anladım hocam çalıştım umarım yaparım inşallah yüksek alırım, konumuzla alakasız ama 10. sınıfta boş yer olursa babam bölüm değiştirelim dedi sizce değiştireyim mi? Elektrik veya makine düşünüyorum ama makinedede yazılım olduğundan makineyi daha çok istiyorum boş yer olursa 10. sınıfta başvuracağım.
Hatırladığım kadarıyla bilişim bölümündeydin sanırım. Bence bilişimden ayrılıp elektriğe geçme çok çok zor bir bölüm hem uygulamaları hem sınavları zor. Eğer elektriğe ilgin yoksa çok sıkıcı ve zor gelir. Parası güzeldir ama çok zor olduğunu bil. Kısaca elektriğe ilgin varsa git ama yoksa gitme, benim tavsiyem gidilmez. Makine hakkında bilgim yok.

Hatırladığım kadarıyla bilişim bölümündeydin sanırım. Bence bilişimden ayrılıp elektriğe geçme çok çok zor bir bölüm hem uygulamaları hem sınavları zor. Eğer elektriğe ilgin yoksa çok sıkıcı ve zor gelir. Parası güzeldir ama çok zor olduğunu bil. Kısaca elektriğe ilgin varsa git ama yoksa gitme, benim tavsiyem gidilmez. Makine hakkında bilgim yok.

Vallahi ilgim var mı yok mu bende pek bilmiyorum, o bölümü okursam yazın girerim bir işe çalışırım, babamda iş bulma açısından onlar daha iyi diyor bilişimdeyim şu an hocam.

@Qwertyq

Son düzenleme:
Vallahi ilgim var mı yok mu bende pek bilmiyorum, o bölümü okursam yazın girerim bir işe çalışırım, babamda iş bulma açısından onlar daha iyi diyor bilişimdeyim şu an hocam.

@Qwertyq
İş bulma ve para açısından daha iyi evet ama sevmiyorsan sıkılırsın, zorla yapıyor gibi olursun. Biraz elektrik işiyle uğraş evdeki elektronik aletlere bak, videolarını izle, eğer yapabilirsen bir elektrikçiye girip izle veya yaz tatilinde bir elektrikçiye girip çalış. Öyle karar verirsin ilgin var mı yok mu diye eğer ilgin varsa ve ileride elektrikçi olmayı düşünüyorsan elektrik bölümünü geç.

İş bulma ve para açısından daha iyi evet ama sevmiyorsan sıkılırsın, zorla yapıyor gibi olursun. Biraz elektrik işiyle uğraş evdeki elektronik aletlere bak, videolarını izle, eğer yapabilirsen bir elektrikçiye girip izle veya yaz tatilinde bir elektrikçiye girip çalış. Öyle karar verirsin ilgin var mı yok mu diye eğer ilgin varsa ve ileride elektrikçi olmayı düşünüyorsan elektrik bölümünü geç.
Tamam hocam anladım, duruma göre bakacağız.

Yarın okuldan gelince bu videoyu izleyim diyorum hem tek tek anlatıyor hem de tekrar olur, işe yararmı bu video?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@limon.34

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı