Alıcı Bilgisayar Bileşenleri

Güzel teklifim 400 tl eğer sizde uygun görürseniz İstanbul dan bir tanıdığımla yüz yüze görüşüp alış verişi yapabilirsiniz.
Şaka yapmıyorsanız eğer hakaret olarak algılamam gerektiğini düşünüyorum. Piyasa serbest fakat abartmanında sınırı var.

Şaka yapmıyorsanız eğer hakaret olarak algılamam gerektiğini düşünüyorum. Piyasa serbest fakat abartmanında sınırı var.
Yanlış anlamayın ama bilgisayar piyasası böyledir. Siz o ekran kartını 700 tl ye satamazsınız. Zaten 0 ı 800 tl eğer anlaşabileceğimiz bir fiyat söylerseniz irtibata geçebiliriz.

Yanlış anlamayın ama bilgisayar piyasası böyledir. Siz o ekran kartını 700 tl ye satamazsınız. Zaten sıfır ı 800 tl eğer anlaşabileceğimiz bir fiyat söylerseniz irtibata geçebiliriz.

Eğer ikinci el piyasasına bakarsanız ortalama sıfırı 750 800 tl civarı ekran kartlarının ikinci el fiyatları 400 450 tl civarındadır. Ekran kartınız için bu fiyat aralığında birşey söylerseniz arkadaş alabileceğini söyledi. Sahibinden com ve Technopat'daki ikinci el piyasasına bakarsanız durumun bu şekilde olduğunu görebilirsiniz.

Eğer ikinci el piyasasına bakarsanız ortalama sıfırı 750 800 tl civarı ekran kartlarının ikinci el fiyatları 400 450 tl civarındadır. Ekran kartınız için bu fiyat aralığında birşey söylerseniz arkadaş alabileceğini söyledi. Sahibinden com ve Technopat'daki ikinci el piyasasına bakarsanız durumun bu şekilde olduğunu görebilirsiniz.
Benim hiç bakmama gerek yok. Buyrun siz bakın sahibinden'e. 700 TL'den aşağı tek bir ürün dahi yok. Sosyaldeki ortalama fiyat ise 650-700 TL arası. Ölücülüğü huy edinmek gerçekten kötü birşey. Alacağım tepki buysa zaten satmaktan vazgeçiyorum. İyi alışverişler size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı