Gigabyte anakartım var, Secure Boot açayım derken kurcalayarak halihazırda seçili olan SSD'yi pasife aldım, ondan sonra yeniden başlatınca ekran gelmiyor BIOS ekranına da giremiyorum. Kasa çalışıyor fanlar yanıyor, klavye mouse yanmıyor.
Biostan önyükleme olan ssdyi pasife aldım, daha sonrasında secure bootu açmak için bana "kullanıcıyı seçmen lazım" tarzı bir şey söyledi. Şu an kurulumda dedi. Ben de onu değiştirdim.
Biostan önyükleme olan ssdyi pasife aldım, daha sonrasında secure bootu açmak için bana "kullanıcıyı seçmen lazım" tarzı bir şey söyledi. Şu an kurulumda dedi. Ben de onu değiştirdim.
Şu an anakartta usb modülleri çalışmıyor, hdmi ile bağlı olan ekran çalışmıyor. Ekran kartı fan ışıkları ve işlemci fan ışıkları yanıyor. Ama onlar da sanki devamlı resetleniyor gibi 4 5 snde bir.
BIOS'tan önyükleme olan SSD'yi pasife aldım, daha sonrasında Secure Boot'u açmak için bana "kullanıcıyı seçmen lazım" tarzı bir şey söyledi. Şu an kurulumda dedi. Ben de onu değiştirdim.
Şu an anakartta USB modülleri çalışmıyor, HDMI ile bağlı olan ekran çalışmıyor. Ekran kartı fan ışıkları ve işlemci fan ışıkları yanıyor. Ama onlar da sanki devamlı resetleniyor gibi 4 5 SND'e bir.