Bilgisayar bir anda çok yavaş açılmaya başladı

Eki Görüntüle 1081579

Hdtunepro'da ise error scan tamamiyle yemyeşil, sağlık durumu da ok.

Hocam sorunun SSD'den kaynaklanmadığı kanaatine ne mi vardık? Eğer düzeltmek çok zor olacaksa direk Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum zaten.
Yazma hızı okuma hızına göre bana çok düşük geldi. Okuma ve yazma hızlarının birbirine yakın olması lazım.

Anlamadığım şey, bundan 2 gün önce 11 saniye açılırken şimdi neden 500 saniyede açılıyor olduğu. Hiç anlam veremedim, şu 2 günde ne oldu da böyle oldu acaba.
Açılış hızı yazma ile ilgili değil. Okuma ile ilgili diye biliyorum. Ama yazma hızınız gerçekten çok düşük. Virüs taraması yaptınız mı?

Açılış hızı yazma ile ilgili değil. Okuma ile ilgili diye biliyorum. Ama yazma hızınız gerçekten çok düşük. Virüs taraması yaptınız mı?

C diskimde (Windows'un olduğu disk) yaptım, hiçbir virüs bulunamadı diğerine ise şu anda virüs testi yapıyorum.
Virüs taramasından sonra birkaç şey bulundu, ve açılma süresi 100 saniyeye kadar düştü. Ancak bu süre hala fazla. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı